Anasayfa Haber DC Universe Online Xbox Series X ve PS5 Konsollara Geliyor

DC Universe Online Xbox Series X ve PS5 Konsollara Geliyor

DC Universe Online Xbox Series X PS5

2011 yılında PC ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen çok oyunculu oyun DC Universe Online şimdi de Xbox Series X ve PS5 oyun konsolları yolunda. Geliştirici Dimensional Ink Games ve yayıncı Daybreak Games, DC Universe Online’ın konsollara 2023’ün sonundan önce geleceğini duyurdu. Oyun, oyuncuların DC Universe’deki efsanevi karakterlerle etkileşime girebilen kendi orijinal süper kahraman karakterlerini yaratmalarına olanak tanıyor.

Oyunun resmi web sitesinde yayınlanan bir gönderide geliştirme ekibi şunları söylüyor: “Ekip, en son ve en iyi donanımda yerel olarak oynarken elde edilen performans kazanımlarının yanı sıra, buna uygun oyun ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri üzerinde çalışıyor. Bu girişim, halihazırda devam etmekte olan uzun vadeli bir girişimdir. Bu iyileştirmelerden bazılarının yeni konsollarda yayınlanmadan önceki birkaç ay içinde, bazılarının lansman sırasında ve bazılarının da gelecek yıl boyunca başladığını göreceksiniz.”

Güncelleme, Xbox One ve PlayStation 4 konsollarındaki oyuncuların mevcut nesil konsollara geçmeye karar vermeleri halinde satın aldıkları tüm içeriklerle aynı sunucularda oynamaya devam edebileceklerini belirtiyor. Oyunun Microsoft’un Xbox Series S’sine gelip gelmeyeceği ise belirsiz.