Anasayfa Haber Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Ertelendi

Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Ertelendi

Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Erteleme

Remedy Entertainment, Alan Wake 2 oyununun başlangıçta duyurulan 17 Ekim tarihi yerine 10 gün gecikme ile 27 Ekim’de çıkacağını duyurdu. Bu yeni Alan Wake çıkış tarihi sayesinde şirket diğer oyunlara takılmamayı umuyor gibi gözüküyor.

Geliştirici kısa bir duyuruda “Alan Wake 2’nin lansmanını 17 Ekim’den 27 Ekim’e taşıyoruz. Oyun lansmanları için harika bir ay ve bu tarih değişikliğinin herkesin en sevdiği oyunların keyfini çıkarması için daha fazla alan sağlamasını umuyoruz. Önümüzdeki hafta Karanlık Yer’de herkesin en sevdiği romancının neler çevirdiğini size göstermek için sabırsızlanıyoruz. Sabrınız için teşekkürler!” dedi.

Oyunun ilk oyun fragmanı bu yılın Mayıs ayında yayınlandı ve 13 yıllık aradan sonra geri dönen perili yazara ilk bakışı sundu. Devam oyunu, Wake ile birlikte hikayeye itilen Saga Anderson adlı bir FBI ajanı olan başka bir kahramanı da karışıma getiriyor.

Remedy, yaklaşan oyunu Resident Evil serisinden ilham alan bir hayatta kalma korku deneyimi olarak tanımladı. Hikaye, Anderson ve Wake’in hikayelerinin bir araya geleceği bir dizi ritüel cinayetten geçmiş küçük bir kasaba topluluğu olan Bright Falls’ta geçiyor.

Gecikmeyle birlikte Alan Wake 2, 27 Ekim’de PC (Epic Games Store), Xbox Series X|S ve PlayStation 5 platformlarında çıkıyor.