Anasayfa Haber Warhammer 40,000: Rogue Trader Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warhammer 40,000: Rogue Trader Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warhammer 40,000: Rogue Trader Çıkış Tarihi

Games Workshop tarafından Mayıs ayında düzenlenen Warhammer Skulls etkinliği sırasında duyurulan oyunlardan birisi de Warhammer 40,000: Rogue Trader olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise Owlcat Games, Warhammer 40,000: Rogue Trader için çıkış tarihini 7 Aralık 2023 olarak açıkladı. İzometrik cRPG türü oyun Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC ve Mac platformlarında çıkış yapacak.

Rogue Trader, Warhammer 40K evreninin Koronus Expanse bölgesinde geçiyor. Oyuncular, İmparatorluk tarafından keşfedilmemiş bölgeleri keşfetme ve yabancı dünyalar arasında ticaret yapma yetkisi verilen bir Düzenbaz Tüccar rolünü üstlenecekler. Oyuncular bir yandan servet ve zafer peşinde koşarken bir yandan da İmparatorluğu tehdit eden tehlikelerle yüzleşmek zorunda olacak.

Oyunun hikayenin gidişatını etkileyebilecek anlamlı oyuncu seçimleriyle açık uçlu bir deneyim sunacağının altı çiziliyor. Oyuncular mürettebatına, Space Wolves bölümünden bir Space Marine dahil olmak üzere çeşitli benzersiz yoldaşlar katacak. Bu yoldaşlar, Rogue Trader’a yardım etmek için farklı beceriler ve yetenekler sağlayacak. Oyuncular arkadaşlarıyla ilişkiler geliştirebilecek ve onların geçmişlerini keşfedebilecek. Başarılı görevler, oyuncunun gemisini ve mürettebatını geliştirmek için kullanılabilecek ödüller kazandıracak.

Rogue Trader’ın ana odak noktası, oyuncuların gelecek vaat eden bir tüccar rolünü üstlendiği tek oyunculu bir senaryo olmaya devam etse de geliştirici, oyunun bir iş birliği moduna sahip olacağını da doğruladı. Bu mod ise lansman sırasında PC’de mevcut olacak ve daha sonra konsollara gelecek.