Anasayfa Makale Netflix’te Yeni ve İlginizi Çekebilecek Yapımlar

Netflix’te Yeni ve İlginizi Çekebilecek Yapımlar

TurkNet sponsorluğunda hazırladığımız Netflix içeriklerimizle karşınızdayız. Bu makalemizde Netflix’e yeni eklenen, ilginizi çekebilecek yapımları listeliyoruz.

Do Not Disturb

Do Not Disturb

Pandemi yüzünden işsiz kalan Ayzek iyice dibe vurmuştur. Nihayet sessiz sakin bir otelde iş bulur fakat daha ilk gece vardiyasında konuklar başına olmadık işler açar.

Not: 29 Eylül’de yayında.

  • Oyuncular: Cem Yılmaz, Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Selen Şenay, Diren Polatoğulları
  • Yönetmen: Cem Yılmaz

One Piece

one piece

Popüler manganın bu canlı çekim uyarlamasında genç korsan Monkey D. Luffy, hasır şapkası ve çılgın mürettebatıyla birlikte hazineyi bulmak için destansı bir yolculuğa çıkıyor.

  • Oyuncular: Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Vincent Regan, Jeff Ward, Morgan Davies
  • Yönetmen: Marc Jobst

Sevgili Çocuk

Sevgili Çocuk

Kimliği belirsiz bir kadının korkunç bir esaretten kaçması dedektifleri, 13 yıl önce meydana gelen ve hâlen çözülememiş bir kayıp vakasının ardındaki karanlık gerçeğe yöneltir.

  • Oyuncular: Naila Schuberth, Julika Jenkins, Justus Von Dohnanyi, Haley Louise Jones, Hans Löw
  • Yönetmen: Julian Pörksen, Isabel Kleefeld

Sihirli Şehir

Sihirli Şehir

Yapay ışığa bağımlı bir yeraltı şehri, ana güç kaynağı arızalandığında büyük bir tehlike yaşar. Bunun üzerine iki genç, evlerini saran karanlığı durdurmak için harekete geçer.

  • Oyuncular: Saoirse Ronan, Harry Treadaway, Bill Murray, Tim Robbins, Marianne Jean-Baptiste, Martin Landau, Mackenzie Crook, Mary Kay Place, Toby Jones, David Ryall
  • Yönetmen: Gil Kenan

Gizemli Ada: Mençuna

Gizemli Ada: Mençuna

On çocuk, hayatta kalma temalı bir oyunun gerçek hayata uyarlanmış versiyonunu oynamaları için gizemli bir adaya davet edilir. Ancak oyunu bitirmeleri kolay olmayacaktır.

  • Oyuncular: Şahin Irmak, Sinan Çalışkanoğlu, Ünal Yeter, Leyla Günay, Barış Başar, Masal Günay, Berkay Özgür, Öykü Günay, Asu Lâl Burnak, Ömer Emre, Derin Gezgin
  • Yönetmen: Bora Onur

Çakallarla Dans 6

çakallarla dans 6

Kos Adası’ndaki bir düğün için kendilerine hem davetiye hem de uçak bileti gönderilen ekip, davetin gerçek nedenini anladığında kendilerini komik bir maceranın içinde bulur.

  • Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Ebru Cündübeyoğlu, Hakan Bilgin, Mine Kılıç, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Ceyhun Yılmaz, Kemal Zeydan, Anıl Tetik
  • Yönetmen: Murat Şeker

Once Upon A Crime

once upon a crime

Sindirella ile birlikte kraliyet balosunda bulunan Kırmızı Başlıklı Kız kendini bir gizemin içinde bulur. Acaba gece yarısı olmadan bu vakayı çözebilecek midir?

  • Oyuncular: Kanna Hashimoto, Yuko Araki, Takanori Iwata, Natsuna, Yumi Wakatsuki, Mirei Kiritani, Tsuyoshi Muro, Masaki Kaji, Tomoharu Hasegawa, Atsuhiro Inukai, Mizuki Yamamoto, Midoriko Kimura, Miki Maya, Jiro Sato
  • Yönetmen: Yuichi Fukuda

Acil Teslimat

acil teslimat

Manhattanlı bisikletli bir kuryenin teslimat işi, kirli bir polis taşıdığı paketi ne pahasına olursa olsun ele geçirmeye çalışınca ölümüne bir kovalamacaya dönüşür.

  • Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Dania Ramirez, Jamie Chung, Wolé Parks, Aasif Mandvi, Christopher Place, Henry O, Sean Kennedy, Kym Perfetto
  • Yönetmen: David Koepp

İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı

İlk Bakışta Aşk'ın İstatistiksel Olasılığı

Bir Londra uçuşu sırasında yakınlaşan iki yabancı, kaderin cilvesiyle birbirlerinden ayrı düşer. Kavuşmak imkânsız gibi görünse de aşk tüm olasılıklara meydan okur.

  • Oyuncular: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Sally Phillips, Dexter Fletcher
  • Yönetmen: Vanessa Caswill

Ehrengard: Küçük Bir Romans

Ehrengard: Küçük Bir Romans

Grandüşes’in çekingen oğluna baştan çıkarmanın inceliklerini öğretmekle görevlendirilen bir aşk uzmanı, kendini bir skandalın ortasında bulduğu yetmezmiş gibi gönlünü de kaptırır.

  • Oyuncular: Mikkel Boe Følsgaard, Sidse Babett Knudsen, Alice Bier Zandén, Emilie Kroyer Koppel, Emil Aron Dorph, Jacob Hauberg Lohmann, Sara-Marie Maltha, Jakob Højlev Jørgensen, Lone Rødbroe, Christopher Læssø, Alban Lendorf, Kit Eichler, Paul Hüttel
  • Yönetmen: Bille August

Kim Bu Erin Carter?

Kim Bu Erin Carter?

Britanyalı bir kadının Barselona’daki sakin yaşamı, bir süpermarketteki silahlı soygunun ardından açığa çıkan şiddet dolu gizli geçmişi yüzünden altüst olur.

  • Oyuncular: Evin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough, Douglas Henshall, Indica Watson, Pep Ambròs, Susannah Fielding, Charlotte Vega
  • Yönetmen: Jack Lothian

Hava Muhalefeti

Hava Muhalefeti

Evli bir politikacı sevgilisiyle birlikte romantik bir kaçamak planlar. Ama eşinin de aynı uçakta olduğunu fark edince ona yakalanmamak için türlü numaralar çevirmek zorunda kalır.

Not: 21 Eylül’de yayında.

  • Oyuncular: Ali Sunal, Doğa Rutkay, Burak Hakkı, Ege Kökenli, Kerem Atabeyoğlu, Ali Yoğurtçuoğlu
  • Yönetmen: Murat Kepet

Listemizin sonuna geldik. Her ne kadar izlediğimiz belgesel, film ve diziler teknolojik, bilimsel ve bir o kadar da sürreal olsa da internetiniz o kadar teknolojik olmayabilir. Artık belgesel, film ve diziler, özellikle 4K çözünürlük, HDR ve çeşitli ses teknolojilerinin de hayatımıza girmesiyle birlikte, oldukça büyük boyutlara sahip. Netflix gibi platformlardan izlenen içeriklerde herhangi bir depolama sorunu yaşamasanız da hızlı bir internet bağlantınızın olması artık şart.

Günümüz internet teknolojileri ile artık online medya akış hizmetlerinden yararlanmak mümkün. Ancak internet hızının yüksek olması, bağlantının sağlıklı olması ve yoğunluktan etkilenmemesi de oldukça önemli. Buna ek olarak, evinizde bağlı bulunan diğer cihazlar ve kullanıcı sayısı da internet hızınıza etki edebilir.

ADSL ve VDSL altyapı teknolojileri fiber internet altyapısına göre daha yavaş ve sorunlu olabiliyor. İyi optimize edilmemiş sunucular, yoğunluğu tolere etmek için kısılan bant genişliği, kalitesiz donanım ve kablolar bu sorunların oluşmasındaki temel sebep.

Ayrıca CDN sunucuları da dizi ve film gibi içerikleri indirirken veya izlerken oldukça büyük öneme sahip. Bu teknoloji sayesinde veriler ana sunucudan değil, konumunuza en yakın CDN sunucularından çekilir.

Bu sebeple içeriklerin önbelleğe alma gecikmesi ortadan kalkar, altyapınızın ve aldığınız hizmetin desteklediği maksimum hızda veri indirmesi yapabilirsiniz.

CDN’ler, internet servis sağlayıcıların kendilerine özel kurdukları bir ağ. Bu ağ diğer operatörlerle paylaşılabilmesine rağmen, kendi kullanıcıları için daha büyük bir öneme sahiptir. Örneğin TurkNet, Türkiye’de bu işi başarılı sürdürebilen nadir servis sağlayıcılardan biri. Şirket, kendi CDN sunucuları ile kullanıcılarının veriye daha hızlı erişmesini sağlıyor.

Netflix İçin Hızlı Bir İnternet Şart mı?

Günümüzde 4K HDR içerikler için hızlı bir internet artık zorunluluk haline geldi. Düşük hızlarla uzun süren önbellek işlemi, artık gigabit seviyesine ulaşan internet hızları ile sıfıra iniyor. Tabii ki bunun için altyapının sorunsuz ve güncel bir teknolojiyle desteklenmesi de şart. TurkNet, GigaFiber adını verdiği ve kendi altyapısıyla kurduğu fiber ağı ile kullanıcılarına 1.000 Mbps’ye varan indirme ve yükleme hızı vadediyor.

Speedtest Verilerine Göre, En Hızlı İnternet Sağlayıcı Bir Kez Daha TurkNet!

Bağımsız bir hız ölçüm şirketi olan Speedtest, bünyesinde gerçekleştirilen internet hız testi verilerine dayanarak düzenli olarak istatistikler yayınlıyor ve biz de paralelinde bu verileri sizlerle paylaşıyoruz. 2021’in üçüncü çeyreğinde liderlik koltuğuna oturan TurkNet, o andan itibaren koltuğu kimseye kaptırmadı ve hala zirvedeki yerini koruyor.

TurkNet, 2023 birinci çeyrekte de yüksek hız, gecikme süresi ve tutarlılık oranlarında lider olmaya devam ederken, 58,85 Mbps ile en iyi ortalama indirme hızını kullanıcılarına sunuyor. Türkiye’nin indirme hızı bakımından 180 ülke arasında 110. sırada yer aldığı raporda, TurkNet düşük gecikme sürelerinde de yine zirvedeki yerini korumayı başarmış.

internet hızı

Şirket, 15 ms’lik ortalama gecikme süresi ile rakipleri arasında en düşük gecikmeyi sunuyor. Rapor, Türkiye’deki kullanıcıların yaptığı hız testlerinde ortalama download (indirme) hızının 33,32 Mbps, ortalama upload (yükleme) hızının ise 6.83 Mbps olduğunu ortaya çıkardı. Hız testlerinin yüzde kaçının en az 25 Mbps download ve 3 Mbps upload hızı sunduğunu ifade eden tutarlılık skorları sıralamasına baktığımızda ise TurkNet’in bu değerde de lider olduğunu görüyoruz. TurkNet kullanıcıları yüzde 79,3 oranla en az 25 Mbps download ve 3 Mbps upload hızı almada en tutarlı hızları elde ediyor.

TurkNet, bu değerlendirmeler sonucunda 2021’in üçüncü çeyreğinde oturduğu, 2022 boyunca devam ettirdiği zirve koltuğunu 2023 yılının ilk çeyreğinde de sürdürmüş oldu. Türkiye’nin internet altyapısını geliştirme ve dünya kalitesine çıkarma hedefiyle TurkNet, kendi fiber altyapısında geliştirdiği GigaFiber yatırımlarına aralıksız devam ediyor ve GigaFiber altyapısını her gün genişletiyor.

TurkNet GigaFiber Nedir?

Türkiye’nin başarılı servis sağlayıcılarından olan TurkNet, kendi altyapısıyla kullanıma açtığı GigaFiber hizmetini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Üstelik vaat edilen 1.000 Mbps’e kadar olan hız yalnızca download yani indirme hızında değil, upload yani yükleme hızında da kullanıcıların hizmetine sunuyor.

GigaFiber hizmeti, TurkNet’in diğer hizmetlerinde olduğu gibi taahhütsüz bir hizmet ve farklı bir operatörden geçmeniz durumunda taahhüt cayma bedelinin 1.000 TL‘ye kadar olan kısmı da TurkNet tarafından karşılanıyor. Adresinizde TurkNet GigaFiber varsa, siz de hemen TurkNet’li olmak için başvurunuzu iletebilirsiniz.

  • Taahhüt ve kota yok: Hizmetinizi memnun olduğunuz sürece kullanın. Kota derdi olmadan da Steam’den dilediğiniz gibi oyun indirebilir, Netflix’ten 4K içerik izleyebilir ve canlı yayın yapabilirsiniz.
  • Yüksek upload hızları: 1.000 Mbps’ye kadar hız seçenekleriyle Zoom ve EBA gibi platformlara kesintisiz erişim sağlayın. Twitch, TikTok ve YouTube gibi platformlarda en yüksek kalitede canlı yayınlar yapın.
  • Dünya kalitesinde hizmet: TurkNet, dünya hızında ve kalitesinde GigaFiber’i tamamen kendi altyapısında sunuyor. Sizi özgürleştiren, yüksek hızlı ve müşteri odaklı hizmet, sürekli iyileştirilmeye devam ediliyor.
  • 7/24 müşteri desteği: Dilediğiniz zaman TurkNet’e ulaşabilirsiniz. Destek talepleriniz hızlı çözülüyor.
  • Hızlı müdahale ve çözüm: TurkNet’in kendi altyapısında olan bu hizmette gerekli tüm müdahaleleri kendi uzman ekibi rekor sürelerde yapabiliyor.

TurkNet GigaFırsat Kampanyası ile 1.000 Mbps’ye Kadar İnterneti İndirimli Kullanın

TurkNet, kendi altyapısıyla sunduğu, 1.000 Mbps’ye kadar eşit yükleme/indirme hızını müşterileriyle buluşturan TurkNet GigaFiber ile hizmet ağını her geçen gün genişletmeye, müşterilerine özgür, kotasız, taahhütsüz ve dünya standartlarında bir internet deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

TurkNet’in GigaFırsat adını verdiği kampanyasıyla birlikte müşteriler ilk 6 ay 299.90 TL yerine 199.90 TL ödüyor.

Üstelik şimdi bu fırsattan mevcut TurkNet abonelerinin de faydalanması mümkün. TurkNet GigaFiber’li arkadaşlarını TurkNet’e getiren ve TurkNet GigaFiber ile tanıştıran mevcut TurkNet aboneleri, arkadaşlarıyla birlikte indirim kazanıyor. Her iki abone de ilk 6 ay internet hizmetlerini yalnızca 199,90 TL karşılığında kullanma fırsatını yakalıyorlar.

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’da ve GigaFiber altyapısı için uygun bir lokasyonda yaşıyorsanız, kampanyaya hemen dahil olabilirsiniz. Bu sayede 1.000 Mbps’ye varan sınırsız internetin keyfini sürebilirsiniz.

TurkNet GigaFiber Altyapısı Olmayanlar da Fırsatlardan Yararlanabiliyor

GigaFiber altyapısı olmayanlar ise, tanıdıklarını TurkNet’e davet ettiklerinde kazanmaya devam ediyor. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada, TurkNet’liler GigaFiber’li olmayan sevdiklerini de TurkNet hızına davet ederek, hem kendileri hem de sevdikleri 1 ay ücretsiz internet fırsatından yararlanıyorlar.

GigaFırsat Kampanyasından Nasıl Faydalanırım?

TurkNetGigaFiber hizmetini kendi fiber altyapısından sunuyor. Şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’da bulunan GigaFiber hizmeti yakında daha fazla bölgeye genişleyecek. Yani kampanyadan yararlanmak ve 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızı deneyimlemek isteyen kullanıcılar, yukarıda belirtilen 5 ilde ikamet ediyor olmalı. 

Ayrıca belirttiğimiz şehir / ilçelerin her bölgesinde de henüz hizmet aktif değil. Bunun için TurkNet web sitesi üzerinden altyapı sorgulaması yapmalı ve TurkNet GigaFiber bulunan bir bölgede olup olmadığınızı kontrol etmelisiniz. Altyapı sorgulaması sonrasında bölgenizde GigaFiber hizmeti yoksa bölgenize ulaşması için nasıl talep oluşturacağınızı aşağıda sizler için özetledik.

Adresinizde GigaFiber Yoksa Ne Yapacaksınız?

TurkNet, geçtiğimiz günlerde GigaFiber altyapı genişletme çalışmalarının bir parçası olarak, kullanıcıların altyapı taleplerini değerlendirmeye aldığı yeni bir başvuru sistemi duyurdu. Bu sistemle kullanıcılar adreslerini girerek, bulunduğu bölgeye TurkNet GigaFiber altyapısının gelmesini sağlayabiliyor.

TurkNet GigaFiber Altyapı Başvurusu Yapma

Bu işlem için öncelikle TurkNet’in GigaFiber İstiyorum sayfasına gidin. Bu sayfanın orta kısmında “GigaFiber istiyorum” adlı butona tıklayın. Açılan sayfada, sizden adresiniz istenecek. Adres bilginizi girdikten sonra, mevcut altyapı durumunuzu içeren bir mesaj göreceksiniz. Test adresimizde henüz GigaFiber altyapısı olmadığından, “Üzgünüz, “şimdilik” GigaFiber altyapınız bulunmuyor. Hemen altyapı talebinizi iletebilirsiniz.” mesajı ile karşılaşıyoruz.

turknet gigafiber altyapı başvurusu

Bu mesajın hemen altında, GigaFiber altyapısı talebinizi iletebilmeniz için iletişim bilgilerinizi doldurmalısınız. Ardından ise Kişisel Veri Aydınlatma Metni’ni okuyup onaylayarak “Adresime GigaFiber İstiyorum” butonuna basın.

TurkNet web sitesinde yapmanız gereken işlemler bu kadar. Şimdi tek yapmanız gereken, başvuru sırasında verdiğiniz e-posta adresinize gelen doğrulama linkini kullanarak başvurunuzu gerçekleştirmek olacaktır.

TurkNet’in GigaFiber’li Arkadaşını Getir Kampanyası, Hem Sizi Hem Arkadaşlarınızı Sevindiriyor

TurkNet’in GigaFiber’li Arkadaşını Getir Kampanyası

TurkNet, GigaFiber’li Arkadaşını Getir kampanyası ile kullanıcılar, sadece hızlı ve sınırsız bir internete sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda arkadaşlarını da avantajlı fiyatlarla internetin hızlı dünyasına davet edebiliyor.

TurkNet GigaFiber’li Arkadaşını Getir kampanyası sayesinde kullanıcılar 1.000 Mbps’ye kadar eşit download (indirme) ve upload (yükleme) hızıyla birlikte avantajlı fiyatlardan faydalanabilecek.

TurkNet, Daha Çok Kullanıcıyı GigaFiber’in Eşsiz Hızına Ulaştırmayı Amaçlıyor

TurkNet’in GigaFiber’li Arkadaşını Getir kampanyası, dünya standartlarında internet hızına ulaşmak isteyen kullanıcılar için muhteşem bir fırsat sunuyor. Daha çok kullanıcıyı TurkNet GigaFiber hızına ulaştırmayı amaçlayan TurkNet, hem mevcut hem de yeni kullanıcılarına sunduğu avantajla hem onların hem de sevdiklerinin yüksek hızda interneti en verimli şekilde kullanmalarına olanak sağlıyor.

TurkNet’in bu eşsiz kampanyası sayesinde, sevdiklerini dünya hızıyla tanıştıran herkes büyük kazanç elde ediyor. Mevcut TurkNet kullanıcıları, arkadaşlarını TurkNet GigaFiber’e davet ederek sınırlı süre için ilk 6 ay 299.90 TL yerine 199.90 TL ödüyor ve yüksek internet hızının keyfini doyasıya çıkarabiliyor.


TurkNet sponsorluğunda Technopat okurlarına yararlı olması için hazırlanmıştır: https://www.technopat.net/turknet bölümünde internet odaklı yardımcı makalelerimizi bulabilirsiniz.

– Advertorial / Reklam –