Anasayfa Haber Bülten 10. Bilim ve Teknoloji Günleri 10-12 Ekim Tarihlerinde Düzenlenecek

10. Bilim ve Teknoloji Günleri 10-12 Ekim Tarihlerinde Düzenlenecek

10. Bilim ve Teknoloji Günleri

10. Bilim ve Teknoloji Günleri 10-11-12 Ekim’de Gebze Kültür Merkezi’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

10 Ekim Salı günü 10:00’da başlayacak olan 10.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek ve 12 Ekim Perşembe günü sona erecek. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri’nde, 21 şirket ve C-Level yöneticileriyle “Değer” konsepti ile sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Havelsan Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte; Havelsan, Aselsan,Tusaş,Vestel, Vakıf Katılım, IBM, Pepsico, Anadolu Grup, Anadolu ISUZU, Zorlu Holding, P&G, CarrefourSA, Assan Alüminyum, Logo Yazılım, Beymen, Prometeon, TurkNet, Google, Eczacıbaşı Gebze Ticaret Odası ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi şirketleri bulunacak.

Ayrıca etkinlikte ülkemizde yaşanan büyük felaketin sarsıcı izlerini unutmamak ve anmak adına Deprem Paneli yer alacak.

Etkinlik katılım belgeli olup, tüm öğrencilere ücretsiz. Değere ortak olmak için bilimveteknolojigunleri.com adresinden (okul mailinle giriş yaparak ücretsiz olarak) biletinizi alabilirsiniz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version