Anasayfa Haber Witchfire Erken Erişim Süreci Başladı

Witchfire Erken Erişim Süreci Başladı

Witchfire Erken Erişim

Duyurulmasının üzerinden birkaç yıl geçen Witchfire sonunda erken erişim oyunu olarak PC’de oynanabiliyor. Geliştirici The Astronauts’un korku temalı birinci şahıs nişancı-rogue benzeri oyunu 309 TL karşılığında Epic Games Store‘da yayında.

Oyunun yayınlanması ile birlikte The Astronauts, YouTube’da Witchfire’ın birçok ilginç özelliğini gösteren 7 dakikadan uzun bir fragman da yayınladı. Oyun, oyuncunun oyunun düşmanlarını yenmek için birinci şahıs nişancı silahlarının kullanımını büyülerle birleştirmesine olanak tanıyor.

Oyunda cadılara karşı verilen ölümcül savaşta zafer kazanma şansı arayan Kilise, istekli günahkarları av olarak adlandırılan ölümsüz cadı avcılarına dönüştürmek için yasak pagan büyüsüne başvuruyor. Vatikan’ın en iyi büyücülerinin yarattığı güçlü büyüler ve korkunç ateşli silahlarla donanmış olan göreviniz, Karadeniz’in kötü şöhretli cadısını bulmak, onu koruyan hayalet orduyu yok etmek ve sonunda savaşın gidişatını değiştirebilecek gizemli bir eseri ele geçirmek.

Witchfire bir süreliğine Epic Games Store’a özel olarak yayınlanacak ancak daha sonra konsolların yanı sıra diğer PC mağazalarında da sunulacak. Oyun, Unreal Engine 4 kullanıyor ve eğer bilgisayarınızda NVIDIA grafik kartı varsa NVIDIA Reflex desteğinin yanı sıra DLSS 3 desteğini de etkinleştirecek bir sürücü güncellemesi alacak.