Anasayfa Haber Instagram Hesabını Silmeden Threads Hesabı Silme Özelliği Yolda

Instagram Hesabını Silmeden Threads Hesabı Silme Özelliği Yolda

Threads Hesabı Silme

Bildiğiniz üzere şu an için Threads hesabı silme özelliği kullanıcılara sunulmuyor. Mevcut durumda bir Threads hesabını yalnızca ilişkili Instagram hesabını da silerseniz silebiliyorsunuz. Öte yandan önümüzdeki dönemde bu durum değişebilir. Sızıntıyı yapan tersine mühendis Alessandro Paluzzi yeni bir X gönderisi ile Threads uygulaması için bir hesap silme seçeneğinin geliştirilmekte olduğunu ortaya çıkarttı.

Uygulamanın iddia edilen ekran görüntülerine göre özellik hesabınızdan tamamen kurtulmanızı sağlayacak. Hesabınızı sildikten 30 gün sonra gönderi ve beğeni gibi verileriniz de kalıcı olarak kaldırılacak. Ekran görüntüsü, aynı Instagram hesabını kullanarak 120 güne kadar bir Threads profilini yeniden oluşturamayacağınız konusunda uyarıyor. Ayrıca Threads hesabınızı silmenin ilişkili Instagram hesabınızı da silmeyeceğini belirtiyor.

Seçeneğin uygulamaya ne zaman geleceği veya gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmış değil ancak bir süre platformdan çıkmanız gerekirse Threads hesabınızı bağımsız olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Threads uygulaması bu yılın başlarında piyasaya sürüldü ve kısa sürede Pokémon GO’nun en hızlı çıkış yapan uygulama unvanını elinden aldı. Açılış haftasında Twitter alternatifine on milyonlarca kullanıcı katılırken etkileşimin azalması ise uzun sürmedi.