Anasayfa Haber WhatsApp Android Beta’da Resimler ve Videolar İçin Yeni Yanıt Çubuğu Test Ediliyor

WhatsApp Android Beta’da Resimler ve Videolar İçin Yeni Yanıt Çubuğu Test Ediliyor

WhatsApp Android Beta yanıt çubuğu

WhatsApp, kullanıcıların konuşmalarında medya aldıklarında yanıt vermek için kullanabilecekleri yeni yollar bulmaya çalışıyor. WABetaInfo, WhatsApp Android Beta 2.23.20.20 sürümünün yeni bir yanıt çubuğu ile birlikte geldiğini keşfetti.

Bu özellik şu anda bazı beta test kullanıcılarının kullanımına açık ve kullanıcıların mesajlaşma uygulamasındaki resimlere, videolara ve GIF’lere hızlı bir şekilde yanıt vermelerine olanak tanıyor. Mevcut durumda WhatsApp’ın kararlı sürümünü çalıştıran kullanıcılar, mesajları doğrudan kaydırarak metinlere ve medyaya yanıt verebiliyor.

WhatsApp görüşmesinde bir görseli, videoyu veya GIF’i açtığınızda ekranın altında yanıt çubuğu görünüyor. Bu, yanıtınızı yazmak için sohbet ekranına geri dönmenize gerek kalmadığından fazladan dokunma tasarrufu sağlıyor.

Bunun dışında iOS 23.20.1.70 için WhatsApp betası da kullanıma sunuluyor. En son beta güncellemesi, bazı beta test kullanıcılarına yapay zeka çıkartmaları getirerek iOS kullanıcılarının Meta’nın yapay zekasını kullanarak yeni çıkartmalar oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanıyor. Bu özelliğin geçtiğimiz ay Android için WhatsApp beta sürümünde test kullanıcılarına sunulduğunu hatırlatalım.