Anasayfa Haber Battlefield 2042 Sezon 6 Dark Creations Çıkış Tarihi Belli Oldu

Battlefield 2042 Sezon 6 Dark Creations Çıkış Tarihi Belli Oldu

Battlefield 2042 Sezon 6 Çıkış Tarihi

EA ve DICE tarafından Battlefield 2042 Sezon 6 Dark Creations için çıkış tarihi bilgisi verildi. Yeni sezon karamsar bir yakın mesafe savaş haritası, her zamanki gibi yeni silah ve kozmetik çeşitleri ile daha fazlasını sunuyor.

Yeni Battlefield 2042 Sezon 6 teaser fragmanı, oyunun çoğu savaş haritasından çok daha dar bir haritaya sahip olduğunu gösteren sinematik bir bölüm içeriyor. Ek olarak askerlerin parlayan gözlere sahip bir grup zombi benzeri düşmana karşı mücadelesini de içeriyor.

DICE şu an için çok bilgi vermekten kaçınırken şöyle bir açıklama yapmış durumda: “Henüz tüm ayrıntıları bozmak istemiyoruz, ancak Geliştirme Güncellemesi videosunda yeni haritaya küçük bir bakış atacağımız için heyecanlıyız! Bilinmeyene karşı korkunuzla yüzleşeceğiniz, karanlık sırları barındıran tüyler ürpertici derecede benzersiz yeni bir savaş alanı sizi bekliyor. Şu ana kadar geliştirdiğimiz ve en sevdiğimiz haritalardan biri ve daha sonra sizinle daha fazla detayı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

EA ve DICE, Battlefield 2042 Sezon 6’nın tam oynanış fragmanını 5 Ekim Perşembe günü yayınlayacak. 6. Sezon Dark Creations ise 10 Ekim tarihinde oyuncularla buluşacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version