Anasayfa Haber Diablo 4 Steam’e Geliyor

Diablo 4 Steam’e Geliyor

Diablo 4 Steam

Yılın en büyük oyunlarından birisi olan Diablo 4, 17 Ekim tarihinden itibaren Steam platformuna geliyor. Blizzard haberi en son Geliştirici Güncellemesi canlı yayınında duyurdu ve mağaza sayfasından oyunu şimdiden istek listenize ekleyebiliyorsunuz.

Diablo 4 ilk olarak 6 Haziran 2023’te konsollarda ve PC’de çıkış yaptı. Öte yandan oyun PC platformunda yalnızca Blizzard’ın birinci taraf Battle.net hizmetinden satın alınabiliyor ve oynanabiliyordu. Bu sürüm, rekor kıran ön sipariş sayıları ve etkileyici lansmanıyla Blizzard için büyük bir başarı oldu ve Diablo IV’ü şirketin uzun tarihinde en hızlı satan oyunu haline getirdi.

Diğer platformlar gibi Steam sürümü de Battle.net’in yanı sıra Xbox ve PlayStation oyuncularıyla çapraz oynama özelliğiyle gelecek. Steam başarımları ve Steam arkadaş listeleriyle entegrasyon gibi özellikler bu sürümde de mevcut olacak.

Blizzard, oyunun yeni bir hizmete gelişiyle ilgili olarak “Diablo 4 kabus gibi yaratıkları öldürmek ve güçlü ekipmanlar elde etmekle ilgili, aynı zamanda yeni ve eski arkadaşlarla anılar oluşturmakla ilgili bir oyun. Her yerdeki gezginlerin Sanctuary’i savunmasını kolaylaştırmak için engelleri yıkmak istiyoruz.” Açıklamasında bulundu.

17 Ekim aynı zamanda Diablo 4’ün ikinci içerik sezonu “Season of Blood”ın tüm platformlarda başlayacağı tarih olarak karşımıza çıkıyor. Sezonda Blizzard’ın bu güncelleme için planlanan içeriğinin yanı sıra topluluk tarafından talep edilen çok sayıda değişiklik bulunuyor.

Buna yeni karakterler için önsözden sonra direk hikayeye atlama yeteneği, çok daha hızlı seviye atlama, geri izlemeyi azaltmak için daha iyi zindan tasarımları, vampir güçleri, daha hızlı binekler, beş yeni oyun sonu patronundan toplanabilir Unique ve Uber öğeleri, yeni bir görev serisi ve çok daha fazlası dahil.