Anasayfa Haber The Talos Principle 2 Demo Sürümü Steam’de Yayınlandı

The Talos Principle 2 Demo Sürümü Steam’de Yayınlandı

The Talos Principle 2 Demo

Geliştirici Croteam ve yayıncı Devolver Digital, birinci şahıs bilimkurgu bulmaca oyunu The Talos Prince 2 için Steam oyun mağazasında sürpriz bir demo sürümü yayınladı.

Croteam, demo sürümünün tam oyunun başından itibaren devam oyunundaki bulmacaların bir örneğini içerdiğini ve The Talos Principle 2’nin orta kısmından alınan bir bulmaca örneğiyle bittiğini söylüyor. Bu özel bir demo olduğundan kayıtlardan hiçbirini oyunun tam sürümünde kullanamayacağınızın da altını çizelim.

The Talos Principle 2, 2014’teki beğenilen orijinal oyunun devamı niteliğinde. Aynı zamanda Croteam’in kendi Serious Engine’i yerine Unreal Engine’i kullandığı da ilk oyunu.

Oyunun hikayesinin kısa bir açıklaması ise şu şekilde: “Biyolojik insanlığın neslinin tükendiği ancak insan kültürünün robotlarla dolu bir şehirde yaşamaya devam ettiği yeni bir dünyada doğdunuz ve kendinizi muazzam güçlerin saklandığı gizemli bir mega yapının yer aldığı akıl almaz bir maceranın içinde buluyorsunuz.

Ne kadar çok keşfederseniz, kozmosun doğası ve uygarlığın amacı hakkındaki sorularla o kadar çok karşılaşacaksınız. Daha iyi bir yarına dair tutulmayan söz, insanlığın hatalarını tekrarlama korkusu, akla olan inanç veya insanlıktan tamamen vazgeçmek; yaptığınız seçimler ve tuttuğunuz taraflar olayların gidişatını belirleyecektir.”

Oyun, 2 Kasım tarihinde PS5, Xbox Series X|S ve PC platformları için çıkıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version