Anasayfa Haber Bülten BÜYAK’ın Düzenlediği e-Founder Girişimcilik Zirvesi 4 Kasım’da Gerçekleşecek

BÜYAK’ın Düzenlediği e-Founder Girişimcilik Zirvesi 4 Kasım’da Gerçekleşecek

e-Founder

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK) tarafından bu sene sekizincisi düzenlenecek Türkiye’nin en prestiji girişimcilik zirvesi e-Founder bu sene 4 Kasım tarihinde Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşecek.

Ekosistemin önde gelen şirketlerinden dinleyeceğiniz sunumlarla girişimcilik dünyasının birbirinden farklı yönlerinin kapılarını aralayacak, merak ettiklerinizi fark yaratmış girişimcilerden ve prestij sahibi yatırımcılardan öğrenebileceğiniz bir network deneyimine sahip olacaksınız.

Türkiye’nin en büyük risk sermayesi şirketlerinden Boğaziçi Ventures’tan Kenan Çolpan, Missafir’den Mehmet Yüksel, Mizanplus’tan Harun Özdemir, Kunduz’dan Başar Başaran, Colendi’den Mihriban Ersin Tekmen, Keep Games’ten Efe Uygaç gibi alanında dev girişimlerin kurucularıyla tanışma fırsatını yakalayacak, case mülakatları ve yarışmalarla desteklenmiş interaktif workshoplar sayesinde belirli bir konuya daha derinlemesine odaklanma imkanı bulacak ve girişimcilik konusundaki bakış açınızı geliştirme şansını elde edeceksiniz.

Girişimcilik ekosisteminin derinliklerine bir yolculuğa çıkmak için bilet almayı ve detaylar için takipte kalmayı unutmayın.