Anasayfa Oyun ICT Summit Now Bilişim Zirvesi’nde Oyun Konferansı

ICT Summit Now Bilişim Zirvesi’nde Oyun Konferansı

ICT Summit Now Bilişim Zirvesi 13
ICT Summit Now Bilişim Zirvesi 13

2013 yılının en büyük iş ve teknoloji buluşması olan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’13,  24-26 Eylül tarihleri arasında, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

ICT Summit Now Bilişim Zirvesi 13
ICT Summit Now Bilişim Zirvesi 13

Zirvenin en ilgi çekecek teknoloji etkinliklerinden biri de hiç şüphesiz, 26 Eylül Perşembe günü düzenlenecek olan Oyun Konferansı 2013. Oyun Konferansı, Türkiye ve bölgedeki tüm oyun sektörünü ve pazar oyuncularını biraraya getirme ve onlara ideal bir iletişim platformu sunma hedefi ile yola çıkıyor. Ülkedeki en önemli oyun dağıtıcı ve üretici firmaları, küçüklü büyüklü oyun geliştirici şirketleri, oyun geliştiricilerin toplandığı ve bilgi alışverişi yaptığı grupları, basılı ve dijital tüm oyun medyasını, üniversitelerin oyun geliştirme ile ilgili bölümlerinden akademisyenleri ve geleceği sektörel çalışanları olacak olan ilgili ve bilgili öğrencileri davet eden Oyun Konferansı, şimdiye kadar düzenlenen en kapsamlı içeriğe sahip profesyonel oyun kültürü ve sektörü etkinliği olacağını, daha bu seneden çekici bir program ile kanıtladı.

Joygame firmasının sponsorluğunda, Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu (TÜDOF), IEEE Türkiye Şubesi ve Oyunder desteğiyle düzenlenen Oyun Konferansı’na; açılış konuşmasını yapacak olan TÜDOF Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özistek’in yanı sıra Bigpoint’den Arslan Kıran; Crytek’den Ferhan Özkan; EPIN’den Taygun Alban; Joygame’den Güven Çelikkaya, PayByMe’den Kutay Peker; Peak Games’den Aycan Denirhan; Riot Games’den Hasan Çolakoğlu, MadByte Games’den Özgür Soner; ODTÜ Teknokent/ ATOM’dan Emek Barış Kepenek; TaleWorlds’den Ali Erkin; TTNET’den Fatih Yalçınkaya ve ayrıca hukuk danışmanı Mete Tevetoğlu konuşmacı olarak katılacaklar.

Oyun Konferansı’ndaki sunumlarda oyun sektörünün değerli isimleri, oyun geliştirme ve oyunların geleceği, oyun sektöründe girişimcilik ve mülki hakların korunması, online ve F2P oyunlar, espor kültürü ve dijital oyun dağıtımı, oyun içi ödeme sistemleri, monetizasyon ve yurtdışı dağıtım kanalları hakkında önemli ve vizyon sahibi konuşmalar yapacaklar.

Katılımcılar ürün geliştirme, satış, altyapı hizmetleri ve markalaşma gibi pek çok konuda bilgi edinebilecekler.

Oyun Konferansı’na davetli olarak girebilmek için, Özel Davetiyeler sayfasındaki özel davetli formunu doldurup, tırnak içindeki davet kodunu girip kaydınızı tamamlamanız yeterlidir: “NOW2408201300”.

Oyun Konferansı’nın güncel programını, Bilişim Zirvesi’nin web sitesinde bulabilirsiniz…

Oyun Konferansı katılımı için 18 yaş sınırı bulunmaktadır. Formu doldurup kaydınızı tamamladıktan sonra, Bilişim Zirvesi alanına gelip, isminizi vererek Ziyaretçi yaka kartını alabilir, bu kart ile Oyun Konferansı dışında; ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’13

kapsamında gerçekleşecek olan ‘Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Forumu’, ‘Dijital Yaşam Oturumları’, ‘Akıllı Şehir İstanbul Konferansı’, ‘İş ve Teknoloji Oturumları’, ‘Girişimcilikte İnovasyon Forumu’ etkinliklerine de katılabilecek, çeşitli firmaların fuayelerdeki tanıtım alanlarını gezebileceksiniz.

Haliç Kongre Merkezi’ne erişim, Avcılar-Zincirlikuyu metrobüs hattı üzerindeki Halıcıoğlu durağında inip, Haliç/Sütlüce yönüne doğru kısa bir yürüyüş ile mümkündür. Özel aracı ile gelecek olanlar için Haliç Kongre Merkezi’nde otopark alanları bulunmaktadır.