Anasayfa Haber Twitch İçin Hikayeler Özelliği Geldi

Twitch İçin Hikayeler Özelliği Geldi

Twitch Hikayeler

Twitch, hikayeler özelliğinin artık platformun mobil uygulamasında mevcut olduğunu duyurdu. Snapchat, Instagram ve diğer sosyal platformlardaki aynı isimli özelliğe benzer şekilde Twitch hikayeler özelliği de yayıncıların 48 saat sonra sona eren fotoğraf, metin veya klip yayınlamasına olanak tanıyor. Şirket, özelliği içerik oluşturucuların çevrimdışıyken topluluklarına erişmelerine ve onlarla bağlantıda kalmalarına yardımcı olacak şekilde çerçeveliyor.

En azından lansman sırasında Twitch hikayeleri oluşturma yeteneği son 30 gün içinde en az bir yayın yapan ortaklar ve bağlı kuruluşlarla sınırlı. Uygulamanın en son sürümüne güncelleme yapan tüm kullanıcılar bunları Takip Edilenler sayfasının üst kısmında görebilecek. Şirket, erişimin bu hafta sonuna kadar uygun yayıncılara kademeli olarak sunulacağını ve daha fazla içerik oluşturucunun gereklilikleri karşılamasıyla daha da ileri gideceğini söylüyor.

Ek olarak en az 30 abonesi olan içerik oluşturucular (hediye abonelikler dahil) yalnızca abonelere özel hikayeler hazırlayabilecek. Twitch, “özel içerik aracılığıyla destekçilerinizin aboneliklerine daha da fazla değer katmak” için bu özelliğin kullanılmasını öneriyor.

Twitch, takipçilere kolay erişim sağlamak, güncellemeleri planlamak ve eğlence katmak için hikayeleri kullanmayı öneriyor. Mobil uygulama, bir yayıncı bir hikaye yayınladığında takipçilere uyarı gönderecek ancak aynı zamanda sıklığı kontrol etmek için bildirim ayarları da içeriyor. Bu arada içerik oluşturucular, yayınladıkları her hikaye için süresi dolduktan sonra da dahil olmak üzere toplam görüntüleme sayısını ve tepkileri görebilecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version