Anasayfa Haber Mobil Cihazlar İçin Mortal Kombat: Onslaught Duyuruldu

Mobil Cihazlar İçin Mortal Kombat: Onslaught Duyuruldu

Mortal Kombat: Onslaught

Warner Bros. tarafından Mortal Kombat: Onslaught tüm mobil cihazlar için yayınlandı. Oyun, oyuncuları en sevdikleri savaşçılar olarak klasik Mortal Kombat tarzında çeşitli düşman türleriyle savaştıracak sinematik bir cRPG olarak tanımlanıyor.

Başta belirtmekte fayda var ki Mortal Kombat: Onslaught, Mortal Kombat 1‘e pek benzemiyor. Öte yandan, sanat ve animasyon tarzına büyük saygı duyulduğunu görebilirsiniz.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “Çağlar boyunca diyarlar Mortal Kombat’ta kilitlendi. Karanlıkla aydınlığın arasındaki destansı düellolarda kan döküldü ve canlar alındı. Şimdi Yaşlı Tanrılar sizi aksiyona adım atmaya ve alemlerin kaderini belirleyecek savaşlara katılmaya çağırıyor! Sinematik, mobil cihazlara özel bir RPG yolculuğunda Mortal Kombat’ın geniş dünyasını deneyimleyin. Mortal Kombat’ın geniş geçmişinden en sevdiğiniz Dövüşçülerden oluşan bir takım kurun ve onları kana susamış düşman dalgalarıyla karşı karşıya getirin.”

Mortal Kombat: Onslaught’ta Sub-Zero, Liu Kang, Scorpion, Kitana gibi birçok ikonik karakter yer alıyor. Oyuncuların dört şampiyondan oluşan güçlü bir takım oluşturmak için her biri kendine özgü Özel Hareketlere, Yakınlıklara ve Pasif Becerilere sahip olan Suikastçılar, Savaşçılar, Keskin Nişancılar ve Savunuculardan oluşan devasa bir katalogdan seçim yapması gerekiyor.

Oyunu App Store ve Google Play Store üzerinden cihazınıza hemen indirip oynayabilirsiniz.