Anasayfa Haber Honor Magic 6 Pro Tasarımı Sızdırıldı

Honor Magic 6 Pro Tasarımı Sızdırıldı

Honor’un Magic 6 serisi amiral gemisi telefonlar üzerinde çalıştığı bildiriliyor. İlk sızıntılar serinin Honor Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate gibi üç modelden oluşacağını gösteriyor. Bugün ise Magic 6 Pro modeline ait olduğu iddia edilen bazı görseller Weibo’da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan bilgiler Magic 6 Pro’nun ortaya konumlandırılmış hap şeklinde bir selfie kamerasına sahip olacağını ortaya koymuştu. Bu yılın Mart ayında Çin’de piyasaya sürülen Magic 5 serisi Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahipken önümüzdeki günlerde tanıtılacak Magic 6 serisinin Snapdragon 8 Gen 3 ile gelmesini bekliyoruz.

Honor Magic 6 ProGörsellerde Magic 5 Pro‘ya benzer bir LED flaş içeren üç kameralı yuvarlak kamera adasının korunduğunu görüyoruz. Son olarak raporlar Magic 6 serisinin Ocak sonu veya Şubat başında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Peki siz Honor Magic 6 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version