Anasayfa Haber Spider-Man 2 Satışları 2.5 Milyon Adedi Geçti

Spider-Man 2 Satışları 2.5 Milyon Adedi Geçti

Spider-Man 2 Satışları

Sony tarafından 20 Ekim tarihinde PlayStation 5 platformuna özel olarak piyasaya sürülen Spider-Man 2 oyununun ilk 24 saatte 2.5 milyonun üzerinde satış elde ettiği duyuruldu.

PlayStation’ın X (eski adıyla Twitter) hesabındaki yeni bir gönderiye göre Insomniac Games tarafından geliştirilen oyun, Sony’e göre şu anda PlayStation’ın tüm tarihinde en hızlı satan PlayStation Studios oyunu oldu.

Hem Peter Parker hem de Miles Morales’in Spider-Man olarak birçok düşmanla savaştığı oyun, oyun medyası ve oyuncular tarafından da önemli bir başarı elde etti. Metacritic, Spider-Man 2’nin şu anda 91 oyun eleştirmeni puanına sahip olduğunu, 2.000’den fazla yoruma dayalı kullanıcı puanının ise 8,8 ile biraz daha düşük olduğunu gösteriyor.

Spider-Man 2’nin kreatif direktörü Bryan Intihar, Friends Per Second podcast’indeki bir sohbette ilk iki oyunu Marvel Sinematik Evreni filmleriyle karşılaştırdı ve şunları söyledi: “Eğer Spider-Man 1 bizim Iron Man’imiz ve Spider-Man 2 gibi olsaydı Civil War gibiydi… Mantıksal olarak buradan nereye gideceğiz?”

Diğer taraftan başka bir Insomniac ekibi de PS5 için Wolverine’i temel alan başka bir Marvel oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu arada Spider Man 2 incelememizi de okumayı unutmayın.