Anasayfa Haber DJI Osmo Pocket 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

DJI Osmo Pocket 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

DJI Osmo Pocket 3 Özellikleri

DJI, Osmo Pocket 3 adını verdiği en yeni el tipi aksiyon kamerası piyasaya sürdü. Peki, Pocket 2‘ye göre birçok yükseltmeyle sunan DJI Osmo Pocket 3 özellikleri ve fiyatı nasıl?

DJI Osmo Pocket 3 Özellikleri

Osmo Pocket 3, Pocket 2’deki 1/1.7 sensörden yükseltilmiş 1 inç CMOS sensöre sahip. Bu, düşük ışık koşullarında, yüksek dinamik aralık ve yüksek kontrast oranlarıyla yüksek çözünürlüklü görüntüler ve videolar çekebileceğiniz anlamına geliyor.

Sensör ayrıca 120 FPS’de 4K videoyu destekliyor ve bu da yüksek kaliteli videoya olanak tanıyor. Hareket halindeyken çekiyorsanız kameranın gimbal kolu, ayarlanabilir dönüş ve izleme hızlarıyla sabit çekimler yapmak için ideal bir araç.

Osmo Pocket 3, size otomatik yüz algılama ve dinamik çerçeveleme gibi özellikler sunmak için ActiveTrack 6.0’ı kullanıyor. Ek olarak, siz kamerayı hareket ettirdikçe kamera nesnenizi aktif çerçeveye kilitleyebiliyor. Bu, DJI’ın Tam Piksel Hızlı Odaklama olarak adlandırdığı şeyle birleştiğinde, canlı yayın yaparken bile yakalamak istediğiniz şeye öncelik verebileceğiniz anlamına geliyor.

Diğer özellikler arasında 180 derecelik yumuşak kamera hareketlerini yakalamanıza olanak tanıyan SpinShot; Hızlandırılmış çekim özelliği olan Motionlapse, 4x dijital yakınlaştırma ve panorama özellikleri yer alıyor.

Osmo Pocket 3’ün pili bile yükseltilmiş durumda. Tamamen şarj edilmiş pil 116 dakikaya kadar 4K çekime veya 166 dakikaya kadar 1080p çekime izin veriyor. Ayrıca yaklaşık 16 dakikada yüzde 80 şarj sağlayabilen hızlı şarj özelliği de mevcut.

DJI Osmo Pocket 3 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Yurtdışı satışları başlayan yeni Osmo Pocket 3’ün fiyatı 519 dolar fiyat etiketi taşıyor. Osmo Pocket 3, DJI Mic 2 Verici, pil kolu, mini tripod ve taşıma çantasını içeren Creator Combo’yu ise 669 dolara satın alabiliyorsunuz.