Anasayfa Haber Fortnite, Orijinal Haritasının Dönüşü ile Günlük Oyuncu Rekoru Kırdı

Fortnite, Orijinal Haritasının Dönüşü ile Günlük Oyuncu Rekoru Kırdı

Fortnite Yeni Günlük Oyuncu Rekoru

Epic Games oynaması ücretsiz oyunu Fortnite için Battle Royale modunu Eylül 2017 tarihinde duyurdu ve önemli bir başarı elde etti. Şimdi ise Fortnite geçmişe dönme kararı sayesinde yeni bir günlük oyuncu rekoru kırmayı başardı.

Epic, 3 Kasım Cuma günü Fortnite’ı 4. Bölüm: Mazi Sezonu içeriğiyle güncelledi. Bu güncelleme mevcut oyuncuların Battle Royale modunun ilk sürümünde yayınlanan orijinal haritada oynamasına izin verdi. Bu geri dönüş muhtemelen oyunu bırakmış olan pek çok oyuncunun nostaljik bir eğlence için geri dönmesine neden oldu.

Epic Games’in resmi Fortnite X hesabından 4 Kasım Cumartesi günü oyunun bir günde 44,7 milyondan fazla oyuncuya ulaştığını ve o gün için 102 milyon oyun saatinin kaydedildiğini duyurması geri dönüşün son derece işe yaradığını gösteriyor.

Resmi olmayan Fortnite.GG sitesi ise oyunun Cumartesi günü tarihindeki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştığını ve oyunun bir noktasında aynı anda 6.172.468 oyuncunun çevrimiçi olduğunu iddia ediyor.

4. Bölüm: Mazi Sezonu ilk Fortnite haritasını geri getirmenin yanı sıra sezon boyunca oyunun bazı eski silahlarını, eşyalarını ve sürülebilir araçlarını da ekleyecek ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca her hafta yeni içerik güncellemeleri yapılacak.