Anasayfa Haber Tüm iPad Modelleri 2024 Yılında Tamamen Yenilenebilir

Tüm iPad Modelleri 2024 Yılında Tamamen Yenilenebilir

iPad Serisi 2024

İddialara göre Apple, 2024 yılı boyunca iPad serisinin tamamını güncellemeyi planlıyor. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve giriş seviyesi iPad’in yeni modellerinin gelecek yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Gurman, Power On bülteninin son sayısında Yeni Yıl alışveriş sezonuna girerken yeni iPad ve AirPod’ların eksikliğine değindi: “Apple daha fazla yeni ürün çıkarmaya çalışabilirdi ancak yenilenen iPad’ler ve AirPod’lar henüz hazır değil. Şirket, 2024 yılında tüm iPad serisini güncellemeyi planlıyor. Yeni giriş seviyesi AirPods modelleri gelecek yıl sunulacak ve 2025’te yenilenmiş Pro modeli de gelecek.”

2023 yılının, Apple’ın 2010’da ilk kez iPad’i piyasaya sürmesinden bu yana yeni iPad’lerin piyasaya sürülmediği ilk yıl olması bekleniyor. Bu nedenle önümüzdeki yıl tüm modellerde güncelleme yapılması muhtemel görünüyor.

Gurman daha önce giriş seviyesi ve orta seviye iPad’lerin Mart 2024 gibi erken bir tarihte güncellenebileceğini bildirmişti. M3 çipli ve OLED ekranlı yeni 11 inç ve 13 inç iPad Pro modellerinin 2024 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesini bekliyor. Bir sonraki iPad Air ve iPad mini’nin sırasıyla M2 ve A16 Bionic çiplerle donatılma ihtimali de oldukça yüksek.