Anasayfa Haber Minecraft Star Wars: Path of the Jedi DLC Çıktı

Minecraft Star Wars: Path of the Jedi DLC Çıktı

Minecraft Star Wars: Path of the Jedi DLC

Mojang Studios tarafından ilk olarak Ekim ayında Minecraft Live etkinliğinde duyurulan Minecraft Star Wars: Path of the Jedi DLC paketi yayınladı. DLC paketi oyuncuların bilim kurgu filmi serisinin Klon Savaşları döneminde Padawan’dan Jedi Şövalyesi’ne dönüşmesine olanak tanıyacak.

Mojang, DLC paketinin oyuncunuzun Güç’ün yollarını öğreneceğiniz Jedi Akademisi’ne girmesiyle maceraya başlayacağını söylüyor. Stüdyoya göre bu dersleri bir an önce öğrenseniz iyi olur: “Klon Savaşları tüm evreni kasıp kavuruyor; Yoda, Mace Windu, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano ve diğer tanıdık yüzler sizi yeni biyomlara ve daha önce keşfedilmemiş bir gezegene götürecek görevlerle bekliyor. Görevlerin tam ayrıntıları yalnızca Jedi gözleri içindir ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: Kare ayımıza bir daha asla aynı gözle bakmayacaksınız!”

Oyunda, oyuncuların Usta Yoda ile görevlere çıkmanın yanı sıra çöl gezegeni Tatooine’de canavarlarla savaşabilecekleri ifade ediliyor. Mojang bu görevlerin birçok farklı yolla çözülebileceğinin ipuçlarını veriyor. Bu da DLC paketinin tekrar oynanabilirlik sunduğu anlamına geliyor.

Path of the Jedi ayrıca oyuncuların kendi ışın kılıçlarını ve kendi droid’lerini kişiselleştirmelerine de olanak tanıyacak. Tüm oyuncular DLC paketini almasalar bile Minecraft karakterleri için R2D2 tişörtünü alabilecek.

Minecraft Star Wars: Path of the Jedi oyun içi Marketplace’ten satın alınabiliyor.