Anasayfa Haber Rainbow Six Siege Operation Deep Freeze Duyuruldu

Rainbow Six Siege Operation Deep Freeze Duyuruldu

Rainbow Six Siege Operation Deep Freeze

Ubisoft, Rainbow Six Siege için gelecek olan yeni sezon güncellemesini duyurdu. Rainbow Six Siege Deep Freeze Operasyonu olarak adlandırılan bu 8. Yıl 4. Sezon güncellemesinde dondurma yeteneğine sahip yepyeni bir Operatör, yeni bir harita ve hatta doğrudan kozmetik ürünleri alıp satmanın bir yolu sunuluyor.

Yeni Operatör, savunma tarafına katılan bir uzman olan Tubarão. Operatörün benzersiz aygıtı, etrafındaki alanı dondurarak tüm aygıtların devre dışı bırakılmasına ve düşmanların yavaşlamasına neden olan Zoto Kutu olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca dondurma etkisinden etkilenen rakipler, keskin gözlü savunucuların alt katlardan takip edebilmesi için yerde ayak sesleri bırakıyor. Düşmanlar onu vurmazsa veya bir şekilde etkisiz hale getirmezse, Zoto Kutularının enerjisi sonunda bitiyor ve soğuk dalgalarını yaymayı bırakarak yakındaki cihazları hayata döndürüyor. Yeni Operatörler için her zaman olduğu gibi, Tubarão ilk olarak Premium Savaş Bileti aracılığıyla satışa sunulacak, ardından iki hafta sonra Şöhret ve R6 Kredisi seçenekleri gelecek. Lair ise süper kötü adamların mağara içine inşa edilmiş sığınak benzeri arenası Siege’e katılan yeni harita olacak.

Bu sezon oyunu etkileyen bir diğer büyük değişiklik ise Marketplace. Team Fortress 2, Counter Strike 2 ve Dota 2 gibi popüler Valve çok oyunculu canlı hizmet oyunlarına benzer şekilde Siege oyuncuları da yakında diğer oyunculardan doğrudan kozmetik alıp satabilecek. Bu “takaslar” için kullanılan para birimi, Ubisoft’un oyun içinde sattığı premium krediler olan R6 Kredileri olacak. Ürünlerin fiyatlarının nasıl belirleneceği ve Ubisoft’un her işlemden ne kadar kesinti yapacağı ise belli değil.

Rainbow Six Siege Marketplace, 2024’te bir mobil uygulama ve web sitesi aracılığıyla yayına girecek. Erken denemek ve geliştiricilere geri bildirimde bulunmak isteyenler için hizmetin beta kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Operation Deep Freeze ile gelen diğer değişiklikler arasında, yeni oyuncuların haritaları öğrenmesi için yeni PVE oyun modları, Terrorist Hunt!ın kaldırılması ve el bombalarını atmadan önce elde tutma yeteneğinin kaldırılması yer alıyor.

Rainbow Six Siege 8. Yıl 4. Sezon: Deep Freeze Operasyonu 13 Kasım Pazartesi günü test sunucularına çıkıyor. Tüm oyuncular ise 28 Kasım tarihinde canlı sunuculara girdiğinde oyuna katılabilecek.