Anasayfa Haber Fallout Dizisi İçin İlk Tanıtım Fragmanı Geldi

Fallout Dizisi İçin İlk Tanıtım Fragmanı Geldi

Fallout Dizisi Tanıtım Fragmanı

Ağustos ayında gerçekleştirilen Gamescom 2023 sırasında Fallout dizisinin kısa bir fragmanı internete sızmıştı. Şimdi ise sonunda Amazon Prime Video tarafından önce Interplay ve daha sonra Bethesda Games Studios tarafından geliştirilen Fallout adlı popüler kıyamet sonrası rol yapma oyununu temel alan dizinin ilk resmi tanıtım fragmanı yayınlandı.

Fragman, dizinin sanat tasarımcılarının Bethesda Fallout oyunlarının sanat ve grafik tasarımını büyük ölçüde geliştirmiş ve onları canlı aksiyona taşımış gibi görünüyor. Ana karakterin adı, nükleer bombaların düşmesinden 200 yıl sonra yer altındaki Vault 33’ten çıkıp eskiden Los Angeles’ta neler olup bittiğini görmeye giden Ella Purnell’in canlandırdığı Lucy olarak karşımıza çıkıyor.

Fragman, oldukça büyük böcekler ve devasa bir ayı da dahil olmak üzere bazı büyük mutasyona uğramış yaratıkları gösteriyor. Ayrıca Brotherhood of Steel’in zırhını giyen insanları ve Walton Goggins’in The Ghoul olarak bilinen mutasyona uğramış bir silahşörü canlandırdığını da görüyoruz.

Bethesda’da Fallout 3 ve Fallout 4’ün oyun direktörlüğünü yapan Todd Howard’ın dizide baş yapımcı olduğu belirtiliyor. Howard, baş yapımcı Jonathan Nolan’ın oyunlardan birinin doğrudan uyarlamasını yapmak istemediğini, bunun yerine aynı evrende ama farklı ortamlarda geçmesini istediğinde dizi fikrine ikna olduğunu söylüyor.

Fallout dizisi 12 Nisan 2024’ten itibaren Amazon Prime Video’da yayınlanacak.