Anasayfa Haber Fallout Dizisi İçin Yeni Fragman Geldi

Fallout Dizisi İçin Yeni Fragman Geldi

Fallout TV Dizisi Yeni Fragman

Amazon tarafından yakında Prime Video platformunda yayınlanacak Fallout dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, diziye şimdiye kadarki en derinlemesine bakışımızı atmamıza olanak sağlıyor. Görünen o ki dizinin yaratıcı ekibi, Bethesda’nın oyun serisinin bu kadar başarılı olmasına yardımcı olan saygısızlık ve şiddetin belirgin karışımını iyi bir şekilde yakalamış.

Dizi, oyunların hiçbir hikayesini doğrudan uyarlamıyor. Bunun yerine aynı evrende geçen yeni bir hikayeyi anlatıyor ve bir Vault sakini Lucy (Ella Purnell) nükleer savaş sonrası Los Angeles’ın kalıntılarını görmek için yeraltından çıkıyor. Tabii ki Lucy, yüzeydeki yaşamın lüks bir Vault’ta kalmak kadar rahat olmadığını kısa sürede keşfediyor. Organlarını almaya çalışan bir robotu görmemizden saniyeler önce, “Burada tanıştığım neredeyse herkes beni öldürmeye çalıştı” diyor.

Amazon Prime Video ayrıca Fallout 1. Sezon’un sekiz bölümünün tamamının aynı gün, yani 11 Nisan tarihinde yayınlanacağını doğruladı ki bu harika bir haber!