Anasayfa Haber Halo Infinite İçin Firefight: King of the Hill Modu Geldi

Halo Infinite İçin Firefight: King of the Hill Modu Geldi

Halo Infinite Firefight: King of the Hill

Geliştirici 343 Industries ve yayıncı Microsoft tarafından Ekim ayında Halo Infinite için 5. Sezon içeriği oyuncularla buluşturuldu. Şimdi ise 5 Aralık itibarıyla 5. Sezonun bir parçası olan başka bir ücretsiz içerik güncellemesi yayınlanacak ve Halo Infinite için tanıdık bir oyun modunun yeni sürümü olan Firefight: King of the Hill modu oyuna eklenecek.

Firefight modları Halo 3: ODST’den bu yana önceki Halo oyunlarının bir parçasıydı. Bu yeni sürüm de çoğunlukla aynı oynanış özelliklerine sahip. En fazla dört oyuncu düşman dalgalarıyla savaşacak ancak King of the Hill’de haritada bir tepe belirecek. Oyuncular sadece düşmanlarla savaşmak zorunda kalmayacak, aynı zamanda tepeyi de ele geçirmeleri ve ellerinde tutmaları gerekecek.

Ek olarak 5. Sezon ortası güncellemesi başka içerikler de içerecek. Bunlardan biri yeni bir Onarım Cihazı olacak. 343 Industries şöyle diyor: “Halo 3’teki Yenileyiciye benzer şekilde, Onarım Alanı, yarıçapı içindeki müttefikleri ve düşmanları iyileştiren nötr bir Ekipman parçasıdır. Ayrıca araçları onarabilir ve onlara (ve çoğu çevresel yüzeye) takılabilir. Ayrıca Onarım Alanı, Firefight gibi belirli modlarda düşen Spartan’ları da canlandırabilir: King of the Hill, Attrition gibi belirli modlarda da canlandırabilir.”

Ayrıca, Halo Infinite oyuncuları Özel Oyun Tarayıcısındaki güncellemelerle birlikte bazı dereceli deneyim iyileştirmeleri bekleyebilir. Kısa süre önce yapay zeka tabanlı düşmanlar içeren haritalar oluşturmanın bir yolunu ekleyen Forge editörü de oyunun Yüksek Değerli Hedef boss düşmanlarını özel haritalara dahil etmenin yollarını ekleyerek güncellenecek.

Halo Infinite PC için Steam ve Microsoft Store’un yanı sıra Xbox One ve Xbox Series X|S konsollarında da mevcut. Ayrıca oyun Xbox Game Pass aboneleri için hiçbir ek ücret ödemeden oynanabilir durumda.