Anasayfa Haber Halo: Infinite The Yappening 2 Yayınlandı

Halo: Infinite The Yappening 2 Yayınlandı

Halo: Infinite The Yappening 2

Geliştirici 343 Industries ve yayıncı Microsoft, Halo: Infinite için yeni Operations formülü kapsamında The Yappening 2 adlı yeni bir ücretsiz içerik yayınladı. Yappening, Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen iki haftalık önceki etkinlik The Yappening’e bir gönderme olarak karşımıza çıkıyor.

Halo: Infinite The Yappening 2 Neler Sunuyor?

The Yappening 2 için oyun, Firefight: King of the Hill oyun modunun Gruntpocalypse adı verilen bir versiyonunu piyasaya sürecek. 343 Industries, bu mod hakkında daha fazla bilgi veriyor: “Bu sefer şimdiye kadar gördüğünüz en büyük Balaho Banished grubuyla karşı karşıya kalacaksınız! Hepsi Grunts, her zaman. Aslında bir savaş şefinin rüyası. Ve içinde bulunduğunuz durumun anlamsızlığını anladığınızda, hayal kırıklığına uğramış ebeveynlerinize ağlayarak koşarken ayaklarınızın sizi yarı yolda bırakmayacağını ummak zorunda kalacaksınız!

Ah, bir değişiklik olduğundan bahsetmiş miydik? Evet, siz Spartan’ların her zaman öne geçmeye çalıştığınızı biliyoruz, bu nedenle Kafatasları her turda garantilidir; ölürseniz, yeniden doğarsanız veya hayata döndürülürseniz fark etmez, Kafatası büyüsü hâlâ devrede. Ah, ayrıca Grunt’un iyi bir doğum günü partisini seven insanlar için, Gruntpocalypse’in her yeniden doğduğunuzda rastgele ekipmanlar alacağınız bir Fiesta versiyonu da var.”

Gruntpocalypse 16 Nisan tarihine kadar sürecek. Yappening 2 Operasyonu’nun üçüncü haftasında, karakterinizi öldürebilecek bol miktarda yeşil asit içeren Corrosion adlı yeni bir Arena haritasının da ekleneceğini belirtelim.

Güncelleme aynı zamanda belirli zorlukları ve Match XP etkinliklerini tamamladığınızda Grunt’tan ilham alan zırh ve silah çeşitlerinin kilidini açmanıza olanak tanıyan Yappening 2 Operasyon Geçişi’ni de içeriyor.