Anasayfa Haber Bülten Realme Lansman Öncesi GT5 Pro’dan Telefoto Kamera Örnekleri Paylaştı

Realme Lansman Öncesi GT5 Pro’dan Telefoto Kamera Örnekleri Paylaştı

Realme GT5 Pro

Realme GT5 Pro, 7 Aralık’ta piyasaya sürülecek ve telefonun üreticisi çoğu kameranın kurulumuna odaklanacak şekilde birkaç adet fragman diyebileceğimiz örnekler paylaştı. Tabii spesifik olarak 3x telefoto kameraya değinmeyi de ihmal etmediler.

Paylaşılan bütün fotoğraflar 3x telefoto kamera ile çekilmiş. Bununla birlikte odak uzaklığından da görebileceğiniz üzere bazıları dijital yakınlaştırma da içeriyor. Diyafram açıklığı da f/2.6 gibi görünüyor. İşte Weibo’da paylaşılan tüm kamera örnekleri.

Örneklerden bazıları telefonun gölgeleri ve vurguları dengelemeye yönelik tescilli motorunun yanı sıra Arcsoft’un portre algoritmasını öne çıkarıyor. Realme ayrıca gelişmiş donanım ve yazılım optimizasyonlarının kameranın kayıpsız 6x fotoğraf çekmesine izin verdiğini hatta örneklerle de destekleyerek bunun gerçekten güçlü bir telefoto kamera kurulumu olduğunu hatırlatıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version