Anasayfa Haber Kojima Productions Yeni Oyunu OD’yi Duyurdu

Kojima Productions Yeni Oyunu OD’yi Duyurdu

Kojima Productions OD

Microsoft, Haziran 2022’de Hideo Kojima’nın başında bulunduğu Kojima Productions ile sadece Xbox Game Studios için yeni bir oyun geliştirmek üzere bir anlaşma imzaladığını doğruladı. Şimdi ise The Game Awards 2023 etkinliği sırasında oyunun adı OD olarak açıklandı.

Oyunun resmi basın bültenindeki açıklaması şu şekilde: “Dünyaca ünlü oyun yaratıcısı Hideo Kojima, “Get Out”, “Us” ve “Nope” filmlerinin ünlü yönetmeni Akademi Ödüllü film yapımcısı Jordan Peele ile ortaklık kurdu ve Peele projede yer alan birkaç yetenekli hikaye anlatıcısından biri olacak.

Oyunun Yaratıcısı ve Kojima Productions’ın Kurucusu Hideo Kojima, “Çok benzersiz, sürükleyici ve tamamen yeni bir oyun tarzı – daha doğrusu yeni bir medya biçimi – yaratma zorluğunu üstlenmek için Xbox Game Studios ve onların bulut oyun teknolojisiyle birlikte çalışıyoruz” dedi.

Bir Hideo Kojima Oyunu olan OD, oyun ve filmin sınırlarını bulanıklaştırırken, korku eşiğinizi test etme kavramını ve korkudan ölmenin ne anlama geldiğini araştırıyor.”

OD’nin tanıtımına, oyunun üç aktörünün hareket yakalama oyunculuğuna benzeyen görüntüler eşlik etti: Sophia Lillis, Hunter Schaffer ve Udo Kier. Microsoft henüz bir çıkış tarihi açıklamadı ancak oyun muhtemelen Xbox Game Pass ile birlikte PC ve Xbox Series X|S platformlarına gelecek.