Anasayfa Haber Marvel’s Blade Duyuruldu! İşte İlk Fragman

Marvel’s Blade Duyuruldu! İşte İlk Fragman

Marvel's Blade

The Game Awards 2023 sırasında Dishonored oyunları ve Deathloop‘un arkasındaki Bethesda Softworks’ün Arkane Lyon ekibinden sürpriz bir oyun olarak Marvel’s Blade duyuruldu. Marvel’ın vampir avcısı Blade’i temel alan oyun, üçüncü şahıs aksiyon-macera oynanışına sahip, tek oyunculu ve anlatı odaklı olacak.

Oyunun basın bülteninde oyunla ilgili Arkane Lyon Oyun Direktörü Dinga Bakaba şunları söylüyor: “Karışık kökenli bir çocuk olarak, kendisi de çift kökenli bir kahraman olan Blade ile özel bir bağ hissettim. Bu karaktere kendi yorumumuzu katma fırsatı benim için bir rüya ve ekibimizin tutkuyla sarıldığı bir meydan okuma. Oyuncuları Blade’in yerine koymaktan daha mutlu olamazdık.”

Marvel’s Blade oyunu, oyuncuları doğaüstü bir acil durumun ortasında Paris’in karantinaya alınmış bir bölümüne götürecek. Vampirler ortaya çıktı, ışıklar şehrinde terör estiriyor ve Parislileri geceleri evlerine sığınıp güneşin doğuşunu beklemeye zorluyor.

Basın bülteninde “Arkane Lyon’un oyunu geliştirmeye yeni başladığı” belirtiliyor. Yani bu oyunun yayınlanması biraz zaman alabilir. Marvel’s Blade bir Bethesda Softworks oyunu olduğundan ve Bethesda da Microsoft’a ait olduğundan oyunun PC ve Xbox Series X|S konsollarına geleceğini varsayabiliriz.