Anasayfa Haber Fallout 4’ün Yeni Nesil Güncellemesi 2024 Yılına Ertelendi

Fallout 4’ün Yeni Nesil Güncellemesi 2024 Yılına Ertelendi

Fallout 4'ün yeni nesil güncellemesi 2024 yılına ertelendi.

2015 yılında piyasaya sürülen Fallout 4’ün, 2023’teki yeni nesil güncellemenin bir parçası olarak makyaj ve oynanış iyileştirmeleri alması planlanıyordu. Ancak Bethesda, yılın bitmesine haftalar kala bir erteleme duyurusu yaptı. Erteleme duyurusuyla beraber oyunla alakalı güncelleme haberi de geldi.

Bethesda bugün erken saatlerde Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımında, “Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesi üzerinde çalışırken bize gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz” yorumlarında bulundu.

Oyunun yeni nesil güncellemesi bu yılın ekim ayında duyurulmuştu. Yapılan duyuruda güncellemenin sadece bilgisayarlara değil, aynı zamanda PlayStation 5 ve Xbox Series X|S oyun konsollarına da geleceği söylendi.

Duyurunun yapıldığı dönemde Xbox stüdyosu, güncellemenin yüksek kare hızları için performans modu, 4K çözünürlüklü oynanış için kalite iyileştirmeleri ve bunların yanında hata düzeltmeleri içerdiğini söylemişti. Projenin kapsamının o zamandan bu yana değişip değişmediği, belki daha fazla özellik ve içerik eklenip değiştirilmediği belli değil.

Gecikmenin ardından Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesi 2024’te PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5’e geleceğini de ekleyelim.