Anasayfa Haber Samsung Onarım Programı Daha Fazla Ülkeye Yayılıyor

Samsung Onarım Programı Daha Fazla Ülkeye Yayılıyor

Samsung, kendi kendine onarım programını ilk kez katlanabilir cihazlar da dahil olmak üzere daha fazla cihazı destekleyecek şekilde genişletti. Kısaca kullanıcılar desteklenen çeşitli cihazlar arasından Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için Samsung orijinal parçalarını temin edebilecek.

Kendi kendine onarma programı geçen yıl ABD’de başlatılmıştı. Daha sonra program Güney Kore, Brezilya, Meksika ve bazı Avrupa ülkelerini kapsayacak şekilde genişletildi. Samsung şimdi programı Danimarka, Yunanistan, Macaristan ve Portekiz dahil olmak üzere Avrupa’daki 30 ülkeye daha getiriyor.

Kendi kendine onarma programı genel olarak, arızalı cihazlarını kendileri onarmak isteyen kullanıcılar için tasarlanan bir onarım programı. Kullanıcılar bu program aracılığıyla cihazın ekranı, arka camı, şarj bağlantı noktasını, hoparlörü, SIM tepsisini, fiziksel tuşları vb. değiştirecek parçaları bulabilirler.

Samsung, iFixit gibi iş ortakları aracılığıyla OEM parçaları sağlamanın yanı sıra, onarım süreçlerini gerçekleştirmek için adım adım kılavuzlar da sunuyor.

Şirket, bu ay Galaxy S23 serisi, Tab S9 serisi ve Galaxy Book 2 Pro serisi dahil olmak üzere bir dizi yeni ürün ekleyeceğini söyledi.

Samsung kendi kendine onarım programı kapsamındaki telefonlar.

Kullanıcıların cihazlarını kendi elleriyle onarmaları hem cihazın ömrünü uzatmasına hem de daha az maliyetli olmasına olanak tanıyor. Bu sayede cihazlarını tamir etmek için yetkili servislere güvenmek zorunda kalmıyorlar. Ancak şirket tüm bu onarım aşamaları esnasında kullanıcıları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Cihazını kendileri onarmak isteyen kullanıcıların onarım sırasında cihaza hasar vermeleri durumunda, cihazın bir sonraki onarımının garanti kapsamında olmayacağı konusunda da uyarı bulunuyor.

Teslimat tarihinden itibaren 90 günlük sınırlı garanti, program kapsamında gönderilen orijinal parçaları kapsıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version