Anasayfa Haber Bülten HAWKED Kontratlar Özelliği Duyuruldu

HAWKED Kontratlar Özelliği Duyuruldu

HAWKED

Yayıncı The 4 Winds Entertainment ve geliştirici MY.GAMES, HAWKED Erken Erişim’ini oyun severlerle 30 Kasım’da buluşturmuştu. HAWKED MY.GAMES Launcher ve Steam üzerinden PC’de oynanabiliyor. Konsol sürümünün ise 2024 erken döneminde çıkması planlanıyor.

Erken Erişim’e katılımı daha da teşvik etmek adına The 4 Winds Entertainment ve MY.GAMES, yeni özelliğini duyurdu: Kontratlar! Bu yeni özellik ile birlikte, yeni bir dereceli sıralama sistemi Haydutlarla buluşuyor; daha sıkı bir rekabet, daha çok görev ve daha büyük ödüllere imkân tanıyor.

Kontratlar

Kontratlar, Fevriâlem’de Nellie tarafından verilen özel görevlerdir. 3 ve 7 günlük olmak üzere iki farklı çeşidi olan kontratlardan birini kabul etmek Haydutların Sürgünada’daki karşılaşmalarına mücadeleler, özel istekler ve kriterler gibi fazladan hedefler ekler. Kontratlar, üstesinden gelinmesi gereken, değişken koşullara ve rasgele ödüllere sahip birden fazla görev içerir. Şansına bağlı olarak nispeten kolay ya da birçok rakiple boğuşmana yol açabilecek bir Kontrat’a denk gelinebilir ve tamamlanan her görev için ödül kazanılır.

Kontratlarda; Eser veya Antika gönderme; Hazine, sandık veya konvoy yağmalama; belli silahlarla hasar verme; Arakçılarla savaşma gibi görevler yer alıyor.

HAWKED

Müsabakalar

Kontratlar, Müsabaka dönemleri boyunca çıkar. Müsabakalar her Sayı başına birkaç kere gerçekleşir ve iki hafta sürer. Müsabakalar arası bir haftalık ara verilir. Bir Müsabaka boyunca Haydutlar pek çok çeşit Kontrat’a erişebilir. Bu Kontratlar düzenli olarak yenilenir.

GRAIL İpucu: Tüm Kontratları tamamladın mı? Olmaz öyle şey! Son Kontrat tekrarlanabileceği için Müsabaka bitene kadar onu tamamlamaya devam edebilirsin.

Ligi Fethet

Tamamlanan Kontratlar normal ödüllerin yanı sıra Lig Puanı da kazandırır. HAWKED sıralama sistemi olan Ligler’de derece atlayıp yükselmek için Haydutlar bu sayede Lig Puanı biriktirir. Ödüller, her Müsabaka’nın sonunda dağıtılır ve Lig’deki sıralamaya göre belirlenir. Lig Puanları her Müsabaka’nın başlangıcında sıfırlanır.

Lig Sıralamaları ve Ödülleri

Haydutlar, bir Müsabaka’da kazandıkları Lig Puanına bağlı olarak beş Lig’den birine yükselebilir. Her Müsabaka’nın sonunda sıralamaya göre: Lig Ödülleri kazanmak mümkündür.

Lig’de üst sıraları hedefliyorsan, canın daha fazla mücadele çekiyorsa HAWKED’u MY.GAMES Launcher veya Steam üzerinden son sürüme güncellemeyi unutma.