Anasayfa Haber Bülten CONTAIN Erken Erişim İle Oyuncularla Buluşuyor

CONTAIN Erken Erişim İle Oyuncularla Buluşuyor

16 Ocak 2024 tarihinde erken erişime açılacak olan Contain, Türkiye’ye ve ön satışa özel fiyatlandırma ile birlikte Ocak ayının 16’sına kadar 235 TL gibi uygun bir fiyatla satın alınabilecek.

İki senelik yoğun bir çalışmanın ardından hayata geçen Contain, taktiksel bir FPS oyunu ve kendi evrenine özgü SCP öğelerini içermektedir. Oyunculara özellikle yavaş ve gergin bir oynanış sunarak maksimum gerçekçilik hissiyatı sağlanması planlanmış.

Yapımcı SinginGiant, oyunun çıkışı yaklaşırken Türk oyuncu topluluğunun ihtiyaçlarını da göz ardı etmemiş. Contain, Türkiye’deki oyun severlerle özel bir fiyatlandırma ile buluşuyor.

Türkiye özel fiyatlandırmasına, oyuna www.containgame.com üzerinden 235 TL gibi bir ücretle ulaşabilirsiniz. Ancak, bu fiyatın ön siparişe özel olduğunu vurgulamak isteriz. Erken erişim sonrasında fiyatlar üzerinde yeni düzenlemeler olacaktır.

Site üzerinden yapılan satın alımlarda, Steam kodları oyunun erken erişime çıkışı ile birlikte iletilecek ve bu kodlar, Steam oyun platformu üzerinden etkinleştirilebilecektir.