Anasayfa Haber Star Wars Outlaws 2024 Sonunda Çıkabilir

Star Wars Outlaws 2024 Sonunda Çıkabilir

Star Wars Outlaws 2024

Ortaya çıkan son bilgilere göre Star Wars orijinal film üçlemesi zaman çizelgesinde geçen açık dünya oyunu Star Wars Outlaws, 2024 yılının sonlarında piyasaya çıkabilir. Disney Parks blogunda yayınlanan yeni bir makale çıkış zaman çerçevesini biraz daha daraltmış durumda.

Blog yazısında oyunun “bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürüleceği” belirtiliyor. Bu da Star Wars Outlaws’ın muhtemelen bu zaman diliminde piyasaya sürülecek olan bir sonraki Call of Duty oyunu, Hellblade 2 ve diğerleri de dahil olmak üzere bir dizi diğer büyük oyunla rekabet edeceği anlamına geliyor.

Star Wars Outlaws, Haziran 2023’te Xbox Games Showcase etkinliği sırasında duyuruldu. Yayıncı Ubisoft daha sonra bir oynanış fragmanı ve yayıncının Massive Entertainment ekibi tarafından geliştirilecek olan oyun hakkında daha fazla bilgi yayınladı.

Oyun, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi filmleri arasında geçecek. Oyunun adından da anlaşılacağı üzere, Star Wars Outlaws film evreninin gangsterlerine ve kaçakçılarına odaklanacak. Oyuncu, görevlerini tamamlamak ve daha da önemlisi oldukça karanlık işverenlerinden ödeme almak için kendi ayakları üzerinde düşünmek zorunda olan Han Solo’ya benzer bir kaçakçı olan Kay Vess karakterini kontrol edecek.