Anasayfa Haber Marvel’s Guardians of the Galaxy Ücretsiz Oldu

Marvel’s Guardians of the Galaxy Ücretsiz Oldu

Marvel’s Guardians of the Galaxy Ücretsiz

Epic Games Store tarafından gerçekleştirilen Yılbaşı Tatili hediye oyun festivali sona ererken en son verilen oyun oldukça kayda değer. Eidos-Montréal tarafından geliştirilen Marvel’s Guardians of the Galaxy, popüler uyumsuzlar çetesini içeren orijinal bir hikaye sunuyor. Bu AAA oyun ilk kez ücretsiz oldu ve mağaza oyunu bir hafta boyunca ücretsiz olarak veriyor. Şirket geçtiğimiz gün ise A Plague Tale: Innocence‘ı dağıtmıştı.

Marvel’s Guardians of the Galaxy’de kahraman ekibine Star-Lord’un bakış açısından katılıyorsunuz ve Koruyucular’ı kendi özel yöntemleriyle bir felaketten kurtarmak için evrenin dört bir yanında yönetiyorsunuz. Tek oyunculu oyunda aksiyon sırasında Star-Lord olarak Drax the Destroyer, Gamora, Rocket Raccoon ve Groot’a özel yeteneklerini kullanmaları için komut veriyorsunuz. Ödüllü oyun, 80’lerin hitleriyle dolu müzik seçimleriyle de büyük övgü topladı.

Eidos ortamı şu şekilde tanımlıyor: “Marvel’s Guardians of the Galaxy’ye yeni bir soluk getiren bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda Star-Lord’un jet botlarını ateşleyerek kozmos boyunca vahşi bir yolculuğa çık. Ne yapacakları kestirilemez Guardian’lar senin yanındayken bir patlayıcı istasyondan diğerine patlamalar eşliğinde yol al. Orijinal ve ikonik Marvel karakterleri de kendilerini evrenin kaderi için verilen mücadelenin içinde bulmuşlar. Sen bunu halledersin. Muhtemelen.”

369 TL değerindeki oyunu 11 Ocak saat 19:00’a kadar hiçbir ücret ödemeden arşivinize katabilirsiniz. Bir sonraki hediye oyunun ise Sail Forth olacağı şimdiden duyurulmuş durumda.