Anasayfa Haber A Plague Tale: Innocence Ücretsiz Oldu

A Plague Tale: Innocence Ücretsiz Oldu

A Plague Tale: Innocence Ücretsiz

Epic Games Store’un günlük hediye oyun etkinliğinde sona yaklaşırken daha önce de verilmiş olan A Plague Tale: Innocence ücretsiz hale geldi. Asobo Studio’nun oyunu, 20 Minutes Till Dawn’ın yerini almış durumda.

2019 yılında piyasaya sürülen A Plague Tale: Innocence, Amicia ve küçük kardeşi Hugo’nun hikâyesini anlatıyor. Orta Çağ’da yaşanan gizemli bir veba salgını sırasında geçen oyunda iki aile üyesi, Fransa Krallığı’nı istila eden fare salgınından sorumlu olduklarına inanan Engizisyon askerleri tarafından aranmaktadır. Sıçan sürülerinden kaçınmak, oyunun önemli bir yönüyken ışık kaynakları, ölümcül ve neredeyse doğaüstü ordulardan güvenli olan tek noktalar.

Geliştirici oyunu şöyle açıklıyor: “Tarihin en karanlık zamanlarında geçen yürek burkan bir yolculukta, genç Amicia ve küçük kardeşi Hugo’nun kasvetli hikâyesini takip et. Peşlerindeki Engizisyon askerlerinden kaçan ve etrafları durdurulamaz fare sürüleriyle çevrili Amicia ve Hugo birbirlerini daha iyi tanıyıp birbirlerine güvenecekler. Zorluklara karşı hayatta kalmak için mücadele ederken, bu acımasız ve merhametsiz dünyada bir amaç bulma uğruna savaşacaklar.”

Asobo Studio ayrıca, A Plague Tale: Requiem’i de 2022 yılında yayınladı. Bu oyun, hikayeyi devam ettiren ve oynanışı büyük ölçüde genişleten tam teşekküllü bir devam oyunu.

250 TL değerindeki A Plague Tale: Innocence, 4 Ocak saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak indirilebilir.