Anasayfa Haber Honor ve Nokia, 5G Patent Lisans Anlaşması İmzaladı

Honor ve Nokia, 5G Patent Lisans Anlaşması İmzaladı

Honor ve Nokia 5G Patent Lisans Anlaşması

Nokia, Honor ile bir 5G patent lisans anlaşması imzaladığını duyurdu. Resmi basın açıklamasına göre bu anlaşma her iki şirketin 5G ve diğer hücresel teknolojilerdeki temel buluşlarını kapsıyor. Nokia, bunun son 12 ay içinde imzaladığı dördüncü büyük akıllı telefon anlaşması olduğunu belirtiyor.

Ayrıca şirket endüstri lideri patent portföyünün 5G için gerekli olduğu ilan edilen 6.000’den fazla patent ailesi de dahil olmak üzere yaklaşık 20.000 patent ailesinden oluştuğunu söylüyor. Bunlara ek olarak Honor ve Nokia arasındaki anlaşmanın kesin şartlarının iki şirket arasında gizli kaldığını ekleyelim.

Oppo gizlilik yerine Nokia ile mahkemelerde mücadele etmiş ve Avrupa’nın bazı bölgelerinde oldukça kötü sonuçlar elde etmişti. Nokia, 2023’ün başlarında Samsung ile çapraz lisans patent anlaşmasını uzattı ve ardından Temmuz ayında Apple ile aynı şeyi yaptı ve artık Honor da oyunun bir parçası oldu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version