Anasayfa ASUS 32 İnç ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Tanıtıldı

32 İnç ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Tanıtıldı

ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM

ASUS, CES 2024 etkinliğinde 32 inç ROG Swift OLED PG32UCDM oyun monitörünü duyurdu. Peki, ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM neler sunuyor?

ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Özellikleri

ASUS basın bülteninde yeni ROG Swift monitörün daha canlı renkler ve daha derin siyahlar için ikinci nesil Quantum Dot OLED teknolojisini içereceğini söylüyor. Aynı zamanda ASUS’un monitörü, HP OMEN Transcend 32 gibi Dolby Vision HDR standardını da destekleyen ilk oyun monitörlerinden biri olacak.

ASUS ROG Swift monitörün ekranı 4K çözünürlüğe, 240Hz yenileme hızına ve 0,03 ms tepki süresine sahip. Ayrıca PC oyunları oynarken görsel yırtılmanın azaltılması için NVIDIA G-SYNC teknolojisi de destekleniyor. Parlaklığa gelince monitör 1000 nite kadar zirve yapabiliyor.

Daha uzun ömür için sıcaklığı kontrol altında tutmak amacıyla ASUS, fana ihtiyaç duymadan aşırı ısınmayı önleyebilmek için özel bir soğutucu ve grafen film kullanıyor. ASUS bu özelliği şu şekilde tanımlıyor: “Tüm panelin arkasındaki grafen film onu serin ve rahat tutar. Dünyadaki en ince ama en güçlü nanomateryal olan grafen, 5.300 W/mk’ye kadar bir termal iletkenlik katsayısına sahiptir; bu, gümüş, bakır, altın veya alüminyumun sunabileceğinden yüz kat daha fazla bir rakamdır. Bu soğutma çözümünün sunduğu daha düşük çalışma sıcaklıkları, ekranın yüksek parlaklık seviyeleri üretmesine ve bunu sürdürmesine olanak tanır.”

Son olarak monitörde bir Akıllı KVM anahtarı bulunuyor. Böylece kullanıcılar ekrana bağlı iki cihazı kontrol etmek için tek bir klavye ve fare kullanabilecek.

32 inç ROG Swift OLED PG32UCDM’nin fiyatı henüz belirsiz ancak ASUS, monitörün 2024 yılının başlarında piyasaya sürüleceğini belirtiyor.