Anasayfa Haber Starfield Güncellemesi 100 Düzeltme ve İyileştirme İle Geliyor

Starfield Güncellemesi 100 Düzeltme ve İyileştirme İle Geliyor

Starfield Güncellemesi 100 Düzeltme

Bethesda, Starfield için 2024 güncellemelerini yakında yayınlanmaya başlayacak ve ilkinin şimdiye kadarkilerin en büyüğü olması planlanıyor. Resmi sosyal medya kanalları aracılığıyla duyuru yapan geliştirici, Xbox konsolu ve PC oyuncularına 100’den fazla düzeltme ve iyileştirme içeren bir güncelleme getirmeyi planlıyor. Öte yandan bundan önce, değişikliklerin stabilitesini test etmek için bir Steam beta başlayacak ve Kasım ayındaki DLSS güncellemesinin arkasındaki test adımlarını tekrarlayacak.

Stüdyo bir tweet ile “Bu güncelleme Görevlere yönelik çok sayıda düzeltme içeriyor” diyor ve ekliyor: “Mirasa kenetlenememe veya veri aktarımının başlamaması ve Tapınakların Bilinmeyene Doğru’da görünmemesi gibi Fırtınanın Gözü sorunları artık Constellation’ın kozmosu keşfetmesini engellemeyecek.”

Güncellemede yer alan bazı iyileştirmeler şunlar: “Bu güncelleme kararlılık iyileştirmeleri ve ek geniş ekran desteğinden geliştirilmiş dokulara, ışıklandırmaya ve gölgelere kadar çok sayıda grafik iyileştirmesi getiriyor. Diğer düzeltme ve iyileştirmeler arasında güneş diski geometrisi, gezegen halkası gölgeleri, bir karakola dönüldüğünde buldozerden çıkarılan nesnelerin yeniden görünmesi, erişilemez olarak işaretlenen gemi kapakları ve gemileri takip eden asteroitlerle ilgili bir başka düzeltme yer alıyor.”

Starfield beta güncellemesi Steam kullanıcıları için beta kanalı aracılığıyla 17 Ocak’ta başlayacak ve değişiklik günlüğü de aynı tarihte gelecek. İki hafta sonra güncelleme Xbox, PC ve Game Pass’teki tüm oyunculara sunulacak.

Modlama desteği, FSR 3 ve XeSS gibi özellikler, yeni seyahat yolları ve daha fazlasını içeren daha fazla güncelleme ise 2024 yılının ilerleyen dönemlerinde gelecek. Bethesda aynı zamanda oyunun ilk hikaye genişletmesi Shattered Space üzerinde de çalışıyor. Gelecek haftaki Xbox Developer_Direct etkinliğinde bu DLC hakkında daha fazla bilgi edinmemiz mümkün.