Anasayfa Haber Microsoft, iOS ve Android İçin Copilot Uygulamalarını Resmen Duyurdu

Microsoft, iOS ve Android İçin Copilot Uygulamalarını Resmen Duyurdu

Copilot iOS Android

Microsoft, Android ve iOS için yakın zamanda hali hazırda fark edilen Copilot uygulamalarını resmi olarak duyurdu.

Microsoft, iOS ve Android için yeni Copilot uygulamalarının müşterilere hareket halindeyken Copilot’un gücüne erişim sağladığını söylüyor. Uygulamada Microsoft hesabınızla oturum açabilir ve sohbetlerinizi cihazlar arasında senkronize edebilir, daha önce başlattığınız konuşmalara devam edebilir ve Copilot’un yeteneklerinin çoğunu daha küçük bir ekranda kullanabilirsiniz.

Desteklenen özellikler arasında GPT-4, DALLE-3 görüntü oluşturucuya erişim ve telefonunuzdaki resimleri Copilot ile yapılan görüşmelere yükleme yeteneği de yer alıyor. Gelecekteki eklemeler ve yükseltmeler mobil cihazlarda da mevcut olacak.

Microsoft, özel Copilot uygulamalarına ek olarak, yakında Microsoft hesabı olan kişiler için Copilot erişimine sahip güncellenmiş bir Microsoft 365 uygulamasını piyasaya sürecek. Bu uygulama, uygulamadan çıkmadan Copilot ile etkileşim kurmanıza ve konuşmalarınızın içeriğini Word veya PDF belgelerine aktarmanıza olanak tanıyacak. Öte yandan, doğrudan Word’de belge taslağı hazırlamak veya Outlook’ta e-postaları özetlemek için Copilot’u kullanmak isteyenlerin aylık 20 ABD dolar tutarında olan Copilot Pro’ya abone olması gerekecek.

Android için yeni Copilot uygulamasını Google Play Store’dan, iPhone ve iPad içinse uygulamayı App Store‘dan indirebilirsiniz. Ayrıca, Microsoft 365 uygulamasına Android için buraya ve iOS için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.