Anasayfa Haber The Elder Scrolls: Castles Duyuruldu

The Elder Scrolls: Castles Duyuruldu

The Elder Scrolls: Castles

Bethesda ekibinden Fallout Shelter‘ın piyasaya sürülmesinden dokuz yıl sonra başka bir Android ve iOS için The Elder Scrolls: Castles adlı bir mobil oyun sunuluyor. Ücretsiz oyunda krallığınızı yönetecek, suikastlardan kaçınacak ve kahramanları görevlere göndereceksiniz.

Bethesda sosyal medya kanalları aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Fallout Shelter’ın arkasındaki ekibin yeni mobil oyunu The Elder Scrolls: Castles’ı nihayet paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Ekip son birkaç yıldır bunun üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor ve biz buna kesinlikle bayılıyoruz.” dedi.

Bethesda oyunu daha yeni resmi olarak duyursa da The Elder Scrolls: Castles bir süredir mevcut. Yönetim oyunu ilk olarak Eylül 2023’te Android cihazlar için çıktı ve bazı katılımcıların oyunu erken erişim biçiminde denemesine olanak tanındı.

Oyunun kısmi bir lansman yaptığını da belirtelim. İlk olarak, yalnızca Filipinler’deki kullanıcılara oyuna erişim sağlanacak ve tam sürüm yayınlanmadan önce geri bildirimlere göre daha fazla ülkeye erişim sunulacak.

The Elder Scrolls: Castles’ın henüz tam bir çıkış tarihi bulunmuyor ancak ön kayıtlar artık iOS için App Store‘da ve Android cihazlar için Google Play Store’da açılmış durumda.