Anasayfa Haber Infinifactory, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Infinifactory, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Infinifactory Ücretsiz

Epic Games Store geçtiğimiz haftaki LOVE sonrasında şimdi de bu hafta Infinifactory oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Oyunun normaldeki fiyatı ise 189 TL.

Ünlü mühendislik bulmaca oyunu geliştiricisi Zachtronics tarafından geliştirilen bu oyunda oyuncular bazı hain ürün üretim hatlarına yardımcı olmak için uzaylılar tarafından kaçırılan bir insan rolünü üstleniyor. Gerekli ürünleri oluşturmak için konveyör bantları, kaynak makineleri, iticiler ve sensörlerden oluşan montaj hatları oluşturmakla görevlendiriliyorsunuz. İşleri mümkün olduğu kadar verimli bir şekilde tamamlamak, bu uzaylı derebeylerinden kaçmanın bir yolunu bulmanın tek yolu.

Stüdyonun diğer hit oyunları SpaceChem ve Infiniminer’ın özelliklerini birleştiren bir sanal alan bulmaca oyunu olduğundan, her sorunu çözmenin birden fazla yolu bulunuyor. Montaj hatlarının daha az yer kaplayacak, daha az blok kullanacak ve üretimi en az döngüyle tamamlayacak şekilde optimize edilmesine daha fazla puan veriliyor.

2015 yılında piyasaya sürülen Infinifactory’i önümüzdeki yedi gün boyunca Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 1 Şubat tarihinde verilecek oyun ise Doors-Paradox olacak.