Anasayfa Haber Silent Hill: The Short Message ve Silent Hill 2 Fragmanları Yayınlandı

Silent Hill: The Short Message ve Silent Hill 2 Fragmanları Yayınlandı

Silent Hill: The Short Message

Konami, 2022 yılında çeşitli üçüncü taraf stüdyolarda çok sayıda Silent Hill projesinin geliştirilmekte olduğunu duyurmuştu. Bunlardan ikisi ise State of Play sunumunda Silent Hill: The Short Message ve Silent Hill 2 yeni fragmanları olarak gösterildi.

Silent Hill: The Short Message, seriye yeni katılanlar için hazırlanmış bağımsız bir deneyim ve artık tamamen ücretsiz bir korku deneyimi olarak PlayStation 5 için PlayStation Store’da bulunuyor.

Birinci şahıs bakış açısıyla oynayan oyuncular, bir arkadaşından gelen mesajların ardından “başka bir dünyaya ait” alana giren Anita adında bir kadının rolünü üstleniyor. Dışarı çıkmak için tek ipucu “buluncaya kadar gidemezsin” yazan bir mesaj ve cep telefonu da önemli bir oyun faktör.

Konami’ye göre proje, stüdyonun korku formülünde yeni girişimler denemesi ve aynı zamanda yeni ekip üyelerine atmosferik oyunlar oluşturma konusunda değerli deneyimler sunması nedeniyle bir deney olarak başlamıştı.

Ek olarak Konami, Silent Hill 2’nin yeniden yapımına da yeni bir görünüm kazandırdı. Bloober Team tarafından geliştirilen son fragman daha çok savaş unsurlarına odaklanıyor. Öte yandan oyun için hala bir çıkış tarihi verilmedi ve “PlayStation 5 için geliştiriliyor” sloganı yer aldı.