Anasayfa Haber Until Dawn Yeniden Yapımı PC ve PS5 Platformlarına Geliyor

Until Dawn Yeniden Yapımı PC ve PS5 Platformlarına Geliyor

Until Dawn Yeniden Yapımı PC PS5

Until Dawn oyununun bir yeniden yapımının geleceği yönündeki söylentiler doğrulanmış durumda. Sony State of Play etkinliği sırasında geliştirici Supermassive Games, 2015 korku oyununun Until Dawn yeniden yapımının PC ve PS5 için yayınlanacağını açıkladı.

Bir blog yazısında oyunun yeniden yapımının aslında İngiltere merkezli Ballistic Moon adlı yeni bir geliştirme ekibi tarafından yürütüleceği ortaya çıktı. Ana hikaye aynı kalacak ve Blackwood Dağı’ndaki gizemli evi keşfederken tehdit edilen sekiz kişiyi kontrol ediyorsunuz. Ayrıca yeniden yapımdan oynanışa kısa bir bakış sunan yeni bir tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Until Dawn yeniden yapımının Unreal Engine 5 kullanacağı ve orijinaline göre önemli bir oyuncu bakış açısı değişikliği içereceğini ortaya çıkardı: “Blackwood Dağı’nın karanlık, görünmeyen köşelerine ışık tutacak kadar cesur olduk ve üçüncü şahıs bir kamera ekledik; bu, artık orijinal oyunun perde arkasına bakabileceğiniz, yeni etkileşimlerle gelişmiş ve yeni yerleri keşfedebileceğiniz ve yeni deneyimler yaşayabileceğiniz anlamına geliyor.”

Ayrıca yeniden yapım, Mark Korven’den yeni bir orijinal müzik alacak ve geliştiricinin “bağlamsal karakter hareketi animasyonları” olarak adlandırdığı bir şeyi oyuna dahil edecek. Son olarak yeniden yapımda “hikayenin keşfedilmemiş duygusal kısımlarını” görmeyi bekleyebilirsiniz.

Until Dawn’ın yeniden yapımı için henüz bir çıkış tarihi yok ancak 2024 sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.