Anasayfa Haber YouTube Music ve Premium 100 Milyon Kullanıcıyı Geçti

YouTube Music ve Premium 100 Milyon Kullanıcıyı Geçti

YouTube Music Premium 100 Milyon

Google, YouTube Music ve YouTube Premium ücretli abonelik hizmetlerinin dünya çapındaki toplamda abonelik sayısının 100 ülkede 100 milyona ulaştığını açıkladı. Öte yandan, duyuruda her hizmete kaç abonenin kaydolduğuna dair ayrıntılar verilmedi.

YouTube Müzik Sorumlusu Lyor Cohen ayrı bir blog yazısında Music ve Premium hizmetlerinin geçtiğimiz yıl kullanıcı sayısının 20 milyon arttığını paylaştı: “2015’te pek çok kişi abonelik modelinin YouTube’da gelişebileceğinden şüphe ediyordu. Pazarın kalabalık olduğunu, platformumuzun çok farklı olduğunu söylediler. Bugün – 100 milyon abonenin ardından – başarımızı yönlendiren şey kesinlikle farklılığımızdır ve neden hala büyüme için bu kadar çok alan görüyorum.”

YouTube MusicaArka planda oynatma ve müzik videolarının yanı sıra 100 milyon şarkıya reklamsız erişim sunuyor. YouTube Premium ise YouTube Music’in tüm özelliklerinin yanı sıra her türlü YouTube videosunu, filmini ve TV şovunu reklamsız görüntülemeyi sağlıyor. Ayrıca çevrimdışı kullanım için video indirme ve diğer mobil uygulamaları kullanırken videoların arka planda oynatılması da destekleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version