Anasayfa Haber Apple Vision Pro ve Aksesuarları Nasıl Temizlenecek?

Apple Vision Pro ve Aksesuarları Nasıl Temizlenecek?

Vision Pro Aksesuarları temizleme

Apple, Vision Pro karma gerçeklik başlığıyla ilgili çeşitli destek belgeleri yükledi. Yeni destek belgelerinden birisi ise Vision Pro başlığını ve aksesuarlarını nasıl temizleyeceğinizi açıklıyor.

Belgeye göre, Vision Pro’yu iyi bir şekilde temiz hale getirmek iPhone’un veya MacBook’un çevresini bir bezle silmek kadar basit değil. Örnek vermek gerekirse iPhone 15 Pro, IP68 suya dayanıklılık derecesine sahip ve tek parça bir cihaz. Öte yandan Vision Pro, istediğiniz zaman sökebileceğiniz birçok parçayı içeriyor. Buna ek olarak ürün sayfasında şu an için cihazın suya ve toza dayanıklılığı hakkında bilgi yer almıyor.

Apple, Apple Vision Pro’nun çeşitli parçalarını nasıl temizleyeceğinizi ayrıntılı olarak açıkladı. Örneğin, ekranları, ışık yalıtımını, perdeyi, ses kayışını, pili, güç kablosunu, ZEISS optik parçalarını vb. temizleme talimatlarını bulabilirsiniz. Hatta Apple Vision Pro parlatma bezini temizlemeyle ilgili bir kılavuz bile mevcut.

Şirket, “Apple Vision Pro’nun sert, gözeneksiz yüzeylerini temizlemek için izopropil alkol, Windex, Clorox veya benzeri ürünler” gibi dezenfektanların kullanılmasına karşı da uyarıda bulunuyor. Belgede başlığın kuru bir bezle, hafif nemli bir bezle temizlenmesi veya özel talimatları kullanılması öneriliyor.

Vision Pro şu an için ABD’de 3.500 dolar fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.