Anasayfa Haber Nothing Phone (2a) Detayları Sızdırıldı

Nothing Phone (2a) Detayları Sızdırıldı

Nothing Phone (2a) Detayları Sızdırıldı
Nothing Phone (2a) Detayları Sızdırıldı

Nothing Phone (2a), yakın zamanda piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz Aralık ayının sonlarında telefonun neye benzediğini bize gösteren bazı resimler sızdırıldı. Bu kez sızdırılan resimlerde ise tasarımını gizleyen bir kılıfla kaplı ancak yine de ekranı net bir şekilde görebiliyoruz. Ekranda ön kamera için küçük bir delik var. Telefonun arkasında iki kamera bulunuyor. Biri muhtemelen 50MP Samsung GN9 ana kamera, diğeri ise 50MP JN1 ultra geniş lens.

Cihaz AMOLED teknolojisine sahip 6,7 inçlik geniş bir ekrana sahip olacak, bu da canlı renkler ve siyahı keskin tonda göstereceği anlamına geliyor. Ekran aynı zamanda FHD+ çözünürlüğe sahip olacak. Ek olarak telefon, 120Hz gibi yüksek bir yenileme hızına sahip olacak, bu da kaydırma ve animasyonların daha akıcı görüneceği anlamına geliyor. Aynı zamanda MediaTek’in Dimensity 7200 yonga seti bulunacak. Telefonun çoklu görev yapmasına ve uygulamaları verimli bir şekilde çalıştırmasına olanak tanıyacak şekilde 8 veya 12 GB RAM ile donatılmış.

Depolama açısından fotoğraflarınızı, videolarınızı ve uygulamalarınızı depolayabileceğiniz 128 veya 256 GB alana sahip olacak. Fiyata gelince, Nothing Phone (2a)’un 400$ veya 400€ civarında fiyatlandırılması bekleniyor. Bu, onu piyasadaki diğer bazı akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında nispeten uygun fiyatlı bir seçenek haline getiriyor. 27 Şubat’ta MWC 2024 etkinliğinde yapılacak tanıtımda telefon hakkında daha fazla detaya sahip olacağız.