Anasayfa Haber Nothing Bugüne Kadar 3 Milyon Ürün Sattı

Nothing Bugüne Kadar 3 Milyon Ürün Sattı

Nothing 3 milyon

Nothing kurucusu ve CEO’su Carl Pei, X hesabı aracılığıyla şirketin kuruluşundan bu yana 3 milyondan fazla ürün sattığını duyurdu. Pei, yedi yıllık görev süresinin ardından OnePlus’tan ayrıldıktan sonra 2021 yılında Nothing şirketini kurdu. Üç yılı aşkın süredir şirket, Nothing markası altında birçok akıllı telefon ve kablosuz kulaklık piyasaya sürdü.

Nothing, A Serisi turda Google Ventures’tan 15 milyon dolar fon aldı ve ilk ürünü olarak Ear (1) kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürdü. Kulaklıklar o zamanlar 99 dolardı ve Teenage Engineering’in şeffaf tasarımına sahipti.

Bunun ardından şirket, bir yıl sonra Nothing Phone (1) adlı ilk Android destekli akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Cihaz, arkasındaki Glyph LED ışıklar ile büyük fark yarattı.

Çeşitli kullanım durumlarının yanı sıra LED ışıkları, gelen telefon çağrıları ve bildirimler hakkında kullanıcıları uyarabiliyor. Işık ve ses dizisi içeren, uzunluğu 10 saniyeye kadar olan özelleştirilmiş zil sesleri oluşturmak için Glyph Composer uygulamasını kullanmak da mümkün. Glyph LED ışıklar, Nothing Phone (2) ve Nothing Phone (2a) modellerinde de yerini aldı.

Bunun dışında Nothing, Android’in kurucu ortağı Andy Rubin’in sınırlı ömrü boyunca yalnızca bir akıllı telefon piyasaya süren akıllı telefon markası Essential’ı satın aldı. Geçen yıl Carl Pei’nin şirketi bütçe odaklı alıcıları hedefleyen ürünler içeren CMF adında bir alt markayı da hayata geçirdi.