Anasayfa Haber Apex Legends: Breakout Yeni Bir Yükseltme Sistemi ve Daha Fazlası ile Geliyor

Apex Legends: Breakout Yeni Bir Yükseltme Sistemi ve Daha Fazlası ile Geliyor

Apex Legends: Breakout

Apex Legends: Breakout adlı oyunun 20. sezonu önümüzdeki hafta yayınlanacak ve EA ve geliştirici Respawn/Respawn Vancouver, güncellemenin neleri içereceğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Apex Legends: Breakout Yenilikleri Neler?

Oyuncular bu sefer yeni bir Efsane alamayacaklar ancak Respawn onun yerine yeni bir oyun içi ilerleme sistemi biçiminde temel oynanışta büyük bir değişiklik vadediyor. Her Efsane, maç boyunca dört yükseltmenin kilidini açabilecek. Bunların her biri ya mevcut yetenekleri artıracak, hatta tamamen yeni yetenekler kazandıracak. Bu değişikliğin bir parçası olarak, zırh yükseltmeleri artık yağmalanabilir öğeler olmak yerine oyun içi ilerleme sistemine bağlanacak. Yeni oyun içi ilerleme sistemine ek olarak yeni bir Mixtape haritası Thunderdome da yolda.  Ek olarak, oyuncuları aksiyona daha hızlı sokan 30 oyunluk battle royale oyunu Straight Shot da dahil olmak üzere daha sınırlı süreli modlar da geliyor.

Breakout ile savaş biletleri ile yeni kozmetikler de olacak ve bu sezon ücretsiz olarak sunulacak olan bazı Efsaneler, daha sonra zorluklar tamamlanarak kalıcı olarak açılabilecek. Bunlar arasında Fuse, Seer, Rampart, Mad Maggie, Loba ve Valkyrie yer alıyor. Son bir bonus olarak Respawn, PS5 ve Xbox Series X/S’de oynayanlar için oyuna yeni bir 120 FPS modunun ekleneceğinin sözünü veriyor.

Apex Legends: Breakout 13 Şubat’ta PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve Switch’te çıkıyor.