Anasayfa Haber Homeworld 3 War Games Demo Sürümü Yayınlandı

Homeworld 3 War Games Demo Sürümü Yayınlandı

Homeworld 3 War Games Demo

Geliştirici Blackbird Interactive, Steam Next Fest kapsamında Homeworld 3 için ücretsiz bir demo sürümü yayınladı. Demo aslında uzay tabanlı gerçek zamanlı strateji oyununun War Games moduna bir bakış sunuyor.

Bu co-op temalı mod, RTS özelliklerini bazı roguelite unsurlarla da birleştiriyor. Bir dizi rastgele mücadelede diğer yapay zeka gemilerine karşı savaşmak için birlikte çalışan en fazla üç oyuncuyu destekliyor. Siz ve uzay savaşı oyuncu arkadaşlarınız tarafından tamamlanan her mücadele, geminizin hızını, silahlarını ve gücünü artırmaya yardımcı olacak yeni Eserlerin kilidini açıyor. Hatta farklı başlangıç filolarının kilidini bile açmanız mümkün.

War Games demosunda dört farklı harita bulunuyor ve Steam oyuncuları bulut kayıtlarını da kullanabiliyor. Böylece kilidi açılmış filoları ve eserleri demodan sonra tam oyun sunulduğunda oyuna taşıyabileceksiniz. Daha fazla bilgi için Savaş Oyunları SSS sayfasına gidebilirsiniz. Homeworld 3 War Games demosu, Steam Next Fest’in sonu olan 12 Şubat’a kadar Steam’de yayında olacak.

Oyunun tam sürümü 8 Mart’ta Steam’de ve Epic Games Store’da yayınlanacak. Ayrıca oyunun Collector’s Edition sürümünü de mevcut ve bunu satın alarak oyunun tam sürümünü 5 Mart’ta oynamanız mümkün hale geliyor.